Krimi

2023.02.18. 05:50

Szörnyű hír: 17 évesen meghalt a barlangból mentett kis focisták csapatkapitánya

Az Angliában tanuló fiúra eszméletlenül találtak rá vasárnap.

Duangpetch Promthep a megmenekülésük után

Fotó: AFP

Annak a 12 fiúnak volt az egyike Duangpetch Promthep, akik 2018-ban az esőzések okozta áradások miatt két hétig egy thaiföldi barlangban rekedtek. Kimentésüket az egész világ figyelemmel kísérte - írja a Bors.

A fiút eszméletlen állapotban találták leicestershire-i kollégiumában, azonnal kórházba szállították, de nem sokkal később, kedden elhunyt.

Ő volt a kapitánya a barlangban rekedt  Wild Boars futballcsapatnak, az óriási médiafigyelmet kapó esetről azóta már egy sorozat is készült.

A BBC szerint egyelőre nem tudni, hogyan halt meg a tizenéves fiú, annyi biztos, hogy a Leicestershire-i rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomot. A thaiföldi jelentések viszont úgy tudják, hogy a fiú fejsérülést szenvedhetett.

Promthep még tavaly jelentette be az Instagramon, hogy ösztöndíjat nyert a Market Harborough-i Brooke House College futballakadémiára és fogalmazott, hogy „az álmom valóra vált”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!