Krimi

2023.07.04. 15:05

Borzalmas: két középiskolás halt meg a nyaraláson

Osztálytársak voltak, ugyanazon a napon vesztették életüket.

Forrás: Shutterstock

Fotó: irin-k

Ijesztő hírek érkeztek Görögországból. 

Két ír fiatalember ugyanis életét veszítette az ország területén. Az érdekes az, hogy bár osztálytársak voltak a srácok, és nemrég közösen végeztek a középiskolában, nem együtt utaztak az országba nyaralni. Emellett pedig a haláluknak sincs semmi köze egymáshoz azt leszámítva, hogy ugyanabban az országban történt, és ugyan azon a napon.

A 18 éves Andrew O'Donell és Max Wall a múlt hónapban végzett a dublini Szent Michael's Iskolában. Az első srác a barátaival utazott Los-szigetére, ahol együtt buliztak, majd egyedül indult vissza a szállodába, de már sosem jutott haza. Holttestét reggel találták meg, miután a barátai az éjszaka bejelentették az eltűnését.

A helyi rendőrkapitány Konstantine Dimoglidou szerint a fiatalember eltévedt hazafele és halálát egy magas szikláról való lezuhanás okozta. Ugyanezen a júniusi napon néhány órával később Max Wall összeesett Athénban, miközben egy kompra várt a parton. A rendőrkapitány szerint egyszerűen összeesett és meghalt a fiatalember, az életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentősök.

Az iskolájuk ajtajára felhúzták a fekete zászlót, és az igazgatójuk mély együttérzéséről biztosította a fiúk családtagjait. A nyilatkozata szerint két tehetséges sportoló, és jó tanuló veszítette életét tragikusan fiatalon. - számolt be róla a Metro magazin nyomán a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!