Így lettem profi focista!

2021.06.22. 16:00

Már magyarul is kapható Thomas Müller könyve

Már magyarul is olvasható az a gyerekkönyv, amelyet a magyar válogatottal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő német labdarúgó, Thomas Müller írt.

Germany's forward Thomas Mueller runs during an individual training as part of an MD-1 training session at the team's base at the Adi Dassler stadium in Herzogenaurach, Germany, on June 22, 2021, on the eve of their UEFA EURO 2020 Group F football match against Hungary. (Photo by Christof STACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Christof Stache

A világbajnok és kétszeres Bajnokok Ligája-győztes csatár tavaly, az Eb eredeti időpontjában jelentette meg önéletrajzi könyvét Így lettem profi focista! címmel.

A Bayern München sztárja elsősorban a 9-12 éves, labdarúgónak készülő fiatalokat szólítja meg pályafutásának emlékezetes pillanatait felelevenítve, emellett útmutatással és tippekkel is ellátja a jövő futballistáit.

A 200 oldalas kötet 16 oldalnyi képmellékletet is tartalmaz. A fotók nagy része a 31 éves Müller családi albumából származik, Magyarországon eddig még nem publikálták őket.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!