nfl

2021.08.24. 12:00

Brady: tudni fogom, ha vissza kell vonulnom

Még nem gondol a visszavonulásra Tom Brady, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) bajnok Tampa Bay Buccaneers 44 éves irányítója.

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady speaks during a ceremony hosted by US President Joe Biden honoring the Tampa Bay Buccaneers NFL football team for their Super Bowl LV Championship on the South Lawn of the White House in Washington, DC, July 20, 2021. (Photo by SAUL LOEB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Saul Loeb

„Tudni fogom, ha eljön az idő.

Ha nem tudok már a bajnoki címhez szükséges szinten játszani, akkor abbahagyom. Imádom ezt a sportágat, amely tulajdonképpen egyszerű, de nehéz kivitelezni”

– jelentette ki az NFL-legenda.

Brady tavaly húsz év után hagyta el a New England Patriots együttesét, s a floridai klubhoz két évre 60 millió dollárért írt alá. Rögtön az első szezonjában Super Bowl-győzelemre vezette a gárdát, ami neki már a hetedik volt pályafutása során.

Brady az NFL történetének legeredményesebb játékosa,

s a Buccaneers idén történelmet írt azzal, hogy első ízben nyert hazai környezetben Super Bowlt a címvédő Kansas City Chiefs legyőzésével.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!