kritika

2021.09.17. 12:27

A City-szurkolók kiakadtak Guardiolára

Meglepődtek az angol bajnoki címvédő Manchester City labdarúgóklubjának szurkolói Josep Guardiola vezetőedző kijelentésén, mely szerint nagyobb létszámban kellene jelen lenniük a csapat hazai mérkőzésein.

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola shouts instructions to his players from the touchline during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium in London, on August 15, 2021. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

A katalán szakvezető ezt az RB Leipzig ellen 6-3-ra megnyert szerdai Bajnokok Ligája-csoportmeccs után nyilatkozta. Az Etihad Stadionban valamivel több mint 38 ezer néző látta a magyar válogatott Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominikot és Willi Orbánt is foglalkoztató lipcseiek legyőzését, miközben a létesítményben 54 ezer férőhely van.

Kevin Parker, a City hivatalos szurkolói klubjának főtitkára a brit médiának azt mondta, Guardiola nincs tisztában azzal, hogy néhány drukkernek problémát jelenthet szerda este 20 órára odaérni a stadionba.

„Vigyázniuk kell a gyerekeikre, vagy esetleg nem tudnak belépőt vásárolni, és még mindig vannak korlátozások a koronavírus-járvány miatt is, úgyhogy nem egészen értem, miért kritizál minket.

A legjobb edző a világon, ez nem kétséges, de azt gondolom, a szakmájánál kellene maradnia” – jelentette ki Parker, aki szerint a Southampton elleni szombati bajnoki összecsapáson biztosan telt ház lesz.

„Eddig két meccset játszottunk szombaton hazai pályán és mindkettőn tele volt a lelátó, úgyhogy nem hiszem, hogy a klub részéről bárki is megkérdőjelezheti a szurkolók lojalitását, mert ez idegesítő”

- mondta Parker.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!