Tenisztorna

2022.08.27. 09:48

Djere-Mannarino döntő lesz Winston-Salemben

Címkék#tenisz

A pénteki elődöntőben Mannarino a második helyen kiemelt holland Botic van de Zandschulpot győzte le, míg Djere a svájci Marc-Andrea Hüslert búcsúztatta.

A szerb Laslo Djere az orosz Karen Hacsanov elleni mérkőzésen a nyugat-németországi Hallében, 2022. június 16-án

Forrás: AFP

Fotó: Carmen Jaspersen

A szerbiai Laslo Djere (Györe László) és a francia Adrian Mannarino jutott döntőbe az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló 732 ezer dollár (295 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.

A pénteki elődöntőben Mannarino a második helyen kiemelt holland Botic van de Zandschulpot győzte le két szettben, ráadásul az elsőben egyetlen játékot sem veszített. A világranglista 65. helyezettje 11. alkalommal jutott döntőbe az ATP-sorozatban, eddigi mérlege egy győzelem és kilenc vereség.

A másik elődöntőben Djere a svájci Marc-Andrea Hüslert búcsúztatta ugyancsak két szettben. Mindkét felvonás rövidítésben dőlt el, az elsőben Hüslernek 5:4-nél két játszmalabdája is volt, a másodikban a vajdasági teniszező a kilencedik meccslabdájánál tudta lezárni a találkozót.

Djere a negyedik fináléjára készülhet, eddig kétszer nyert és egyszer veszített.

A döntő magyar idő szerint szombaton 23 órakor kezdődik.

Eredmények, elődöntő:

Mannarino (francia)-Van de Zandschulp (holland, 2.) 6:0, 6:4
Djere (Györe, szerb)-Hüsler (svájci) 7:6 (7-3), 7:6 (7-5)

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában