Nemzeti konzultáció

2017.11.25. 19:27

Fidesz: a bevándorlás és a kvóta után a Soros-tervet is tagadja az ellenzék

A nagyobbik kormánypárt szerint az ellenzék azt követően tagadja a Soros-terv létezését, hogy korábban a bevándorlást és a kvótát sem ismerte el.

Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője, országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, az ellenzék újra és újra bebizonyítja: nem lehet rájuk számítani az ország megvédésében, és mára az is nyilvánvalóvá vált, hogy támogatják a migránsok betelepítését, a kvótát és a Soros-tervet.

Kiemelte, az ellenzék pártjai készek arra, hogy a magyar társadalom ellenében, a magyar települések biztonságának kockáztatása árán hatalomra kerüljenek és megfeleljenek Soros Györgynek, valamint Brüsszelnek.

„Ha az ellenzéken múlna, akkor Magyarország pillanatok alatt bevándorlóországgá válna” – jelentett ki Puskás Imre, aki szerint ezért is nagyon fontos, hogy december 1-ig minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A kormánypárti politikus szerint az ellenzék magatartását jól jellemzi Molnár Csabának, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének a kvóta létezését és jövőjét tagadó kijelentése egy héttel azután, hogy Brüsszelben megszavazta azt az állásfoglalást, amely a Soros-terv számos pontját tartalmazza, így többek között a kötelező, felső korlát nélküli kvótát is.

A másik „Gyurcsány-párti” politikus, Niedermüller Péter is megszavazta ezt a javaslatot, hasonlóan az MSZP-s Szanyi Tiborhoz és Jávor Benedekhez, a Párbeszéd politikusához – fejtette ki Puskás Imre.

A Fidesz szóvivője felidézte, az MSZP EP-képviselője azután cselekedett így, hogy pártjából korábban Ujhelyi István, Tóth Bertalan, Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes is arról beszélt, nincs és nem is lesz semmilyen kvóta.

Hangsúlyozta, ezek az ellenzéki politikusok nyíltan szembehelyezkedtek a magyar emberek álláspontjával, akik az erről szóló népszavazáson elsöprő többséggel utasították el a kvótát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!