Ország-világ

2021.01.12. 17:42

Varga Judit: a civil szervezetek hidat képezhetnek a társadalom és a politika között

Az igazságügyi miniszter közösségi vezetőkkel egyeztetett.

A civil szervezeteknek kiemelt szerepük van abban, hogy felhívják a figyelmet a mindannyiunk életét érintő kérdésekre, megszólaltassák a szakértőket és a hétköznapi embereket, és hidat képezzenek a társadalom és a politika között – közölte az igazságügyi miniszter kedden a Facebookon.

Varga Judit – miután egyeztetett Király Nórával, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (Ficsak), a Zöld Követ Egyesület és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapító tagjával a környezetvédelem, a gyermekvédelem, a kapcsolati erőszak és az áldozatsegítés témaköreiben való együttműködés lehetőségéről – azt írta, ismét bebizonyosodott, hogy a családok iránti elhivatottság olyan kérdésekben is érzékennyé tesz minket, mint a természet megóvása vagy az elesettek támogatása.

„Mi a magyar emberekért dolgozunk. A munkánk nem lehet igazán sikeres a civil szféra képviselőinek támogatása nélkül, akik közvetíteni tudják a társadalom felé, hogy van segítség. Együtt sikerülhet” – hangsúlyozta Varga Judit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!