Ország-világ

2021.09.24. 17:52

Úttestre borult rengeteg gyanús előválasztási szavazólap egy balesetben

Szétszóródtak az úton a szavazólapok, tele volt pénzzel az autó. Napról napra újabb botrányok derülnek ki a baloldali előválasztási komédiáról.

Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Gödöllő térségében szerdán történt egy baleset az M3-son. Az ütközésről készült képekről kiderült, hogy az autóban a baloldali előválasztási bohóckodás szavazólapjait szállították, mivel azok teljesen szétszóródtak az úton – írja az Origo.

Az Origo borsodi információi szerint onnan, Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből szállították a szavazólapokat.

A szavazólapokat így szállítani teljesen szabálytalan, nyilvánvaló választási csalás lenne,

ha ennek a fogalomnak lenne értelme az előválasztásnak nevezett cirkuszban.

Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság / origo.hu

Még szerdán történt baleset az M3-son Gödöllő térségében.

A gépkocsiból kirepült a sofőr, kórházban ápolják.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy személygépkocsi szerdán éjszaka az M3-as autópálya 34-es kilométerénél, Gödöllő közelében.

Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A gépkocsiban egy ember utazott, aki kiesett az autóból, az aszódi hivatásos tűzoltók további személyt keresve átkutatták az érintett pályaszakaszt, a keresést a Pest Megyei Kutató- Mentő Szolgálat szakemberei keresőkutyákkal is segítették de több embert nem találtak a helyszínen.

Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az látszódik több képen is, hogy előválasztási szavazólapok vannak a kocsiból kiesve, szétszóródva az úton. Az Origo borsodi információi szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből szállították a szavazólapokat.

Mindez egyébként teljesen szabálytalan lenne egy valódi előválasztáson.

Ez újabb bizonyíték arra, hogy az egész egy előre lejátszott cirkusz. Az Origo információi szerint rengeteg készpénz is volt az autóban.

Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!