Hosszú vita várható

2021.12.16. 12:28

Orbán Viktor: a családok érdekeiért küzdünk Brüsszelben (videó)

Közösségi oldalán posztolt a miniszterelnökök brüsszeli csúcstalálkozójáról a magyar kormányfő.

"Megkezdődött a miniszterelnökök csúcstalálkozója itt, Brüsszelben. Hosszú, éjszakába nyúló vitára számítok. A legfontosabb kérdés az energiaárak ügye" - nyilatkozta közösségi oldalán megosztott videójában Orbán Viktor. 

"A gáz és a villany ára valósággal felrobbant Európában. A magas árakban nagy szerepet játszik a rossz brüsszeli szabályozás. 

Mi a lengyelekkel, a  csehekkel, a szlovákokkal azt kezdeményezzük, hogy változtassuk meg az árképzés szabályait, és tegyük olcsóbbá az energiát a családok számára" 

- tette hozzá a miniszterelnök. 

"Meg akarjuk akadályozni Brüsszelnek azt a további tervét is, amely adót vet ki a háztulajdonosokra és a gépjármű-tulajdonosokra. 

Csehek, lengyelek, szlovákok és magyarok, talán a bolgárok is együtt fogunk küzdeni, hogy  megvédhessük a  családjaink érdekeit" 

- tette világossá a megosztott videóban Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson a Várkert Bazárban 2021. szeptember 23-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában