Remek lehetőség

2022.10.21. 10:14

Már lehet pályázni a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjra

„A Nemzeti Tehetség Központ a mai naptól várja a pályázatokat. A Stipendium Peregrinum program fővédnökeként arra biztatok minden fiatal érdeklődőt, hogy éljen ezzel a különleges lehetőséggel!” – hívta fel a figyelmet a programra közösségi oldalán Novák Katalin.

Illusztráció; Novák Katalin köztársasági elnök okleveleket ad át a Stipendium Peregrinum ösztöndíjak átadásán a Sándor-palotában 2022. augusztus 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

„Magyarországon azokra a diákokra is gondolunk, akik neves külföldi egyetemen tanulnának tovább és ehhez anyagi segítségre van szükségük. A Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram nekik kínál egyedülálló lehetőséget, hiszen a világ legrangosabb egyetemeire felvételizők már a külföldi felvételi eljárás költségeit is megkaphatják ösztöndíj formájában” – írta a bejegyzésben a köztársasági elnök. 

Hozzátette: 

a Nemzeti Tehetség Központ a mai naptól várja a pályázatokat. 

„A Stipendium Peregrinum program fővédnökeként arra biztatok minden fiatal érdeklődőt, hogy éljen ezzel a különleges lehetőséggel!” – bátorította a fiatalokat az államfő.

Az ösztöndíjjal kapcsolatban további információ ITT található.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában