Helyretette őket

2023.09.06. 22:00

Szijjártó Péter nem hagyta szó nélkül, hogy a baloldali média hazudott a családjáról

A dollármédia egyöntetűen állította ugyanis, hogy kirúgták a külügyminiszter keresztapját a MÁV vezetéséből.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Forrás: Facebook/Szijjártó Péter

A külügyminiszter mindezt a közösségi oldalán cáfolta meg. A tárcavezető így fogalmazott:

Nos, az én keresztapám egy Szijjártó Gábor nevű Almásfüzitőn élő nyugdíjas, egykori gyári munkás. Tisztelettel és udvariasan kérdezem az RTL-től, a HVG-től, a 444-től, a 24.hu-tól, a Portfoliotól, a Magyar Hangtól, a Klubrádiótól, az Mfor-tól, a Napi.hu-tól, a Nyugati Fénytől és a Hírklikktől, hogy miért hazudnak ekkorát???

 – írta Szijjártó Péter.

Időközben a MÁV is pontosítást közölt a saját oldalán, a közleményükből kiderült, hogy a dollármédia által hamisan Szijjártó keresztapjaként azonosított felsővezetőt nem is bocsájtották el:

Ma pontatlanul jelent meg és több médium is tévesen idézte, hogy a MÁV vezetésében két vezérigazgató-helyettes felmentését kezdeményezte volna a tulajdonos. A valóság ezzel szemben az, hogy az értesülés csak Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes esetében helytálló. Virág István vezérigazgató-helyettes, bár elérte a nyugdíjkorhatárt, aktív szolgálatát nem fejezi be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában