Jogos felvetés

2023.10.24. 18:41

Menczer Tamás szembesítette a valósággal Szabó Tímeát és támogató nélküli pártját (videó)

„Honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja Önöket senki?” – tette fel a kérdést Menczer Tamás kedden az Országgyűlésben Szabó Tímea felszólalására reagálva.

MW

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára válaszol Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője (b, takarásban) napirend előtti felszólalására az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Folytatta megszokott gyalázkodását az Országgyűlésben Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője a kormányfő múlt heti kínai látogatásáról. Minderre Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára azt válaszolta, hogy a Párbeszédnek a Medián felmérése szerint egyetlen támogatója sem akadt az 1000 fős mintában – adta hírül az Origo.

SZABÓ Tímea
Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 24-én
Fotó: Koszticsák Szilárd / Forrás: MTI

Ön egy olyan pártot képvisel, amely még a baloldali felmérések szerint sem rendelkezik egyetlen támogatóval sem. Akkor honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja Önöket senki?

– tette fel a kérdést Menczer Tamás.

„Ha a magyarok nem támogatják Önöket, akkor kik támogatják Önöket és honnan jön a pénz? Miért képviselnek háborúpárti álláspontot?”

 

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában