Exkluzív interjú

2024.05.28. 17:25

Kitálalt egy volt családtag: lopással, zsarolással vádolja Magyar Péter apját (videó)

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban mutatkozott meg a napszemüveg mögött a Tisza Párt vezetőjének agresszív, gyűlölködő arca. Most Magyar Péter egykori rokona mondta el, a baloldal új politikusának családja sem volt mentes az ilyen megnyilvánulásoktól, ugyanis megtörte a csendet Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított.

MW

Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt TISZA alelnöke

Forrás: 24 óra

Fotó: Flajsz Peter

Az új baloldali politikus unokatestvérének volt férje a Mandinernek adott interjújában aláhúzta, a „Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek”.

Tönkretették a családomat, és fenyegettek

– idézte fel a Magyar családban töltött éveit a hírportálnak Molnár Miklós. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint nyolcvanmillió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták.

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt, sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik. 

– Magyar Péter pont úgy bánt volt feleségével, ahogyan ő arról beszámolt korábban – fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. 

Az egykori családtag szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről, és többször segített is édesapjának. Magyar Péter a Mandiner kérdése azt állította, utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert: „Ne feszítse a húrt!”

Az ügyben a hírportál megkereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a kérdésekre nem válaszolt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában