Meglepő akció

2024.06.01. 20:14

Magyar Péter jogi úton állítaná le a békepárti kampányt

A Tisza Párt alelnöke azért tartja indokoltnak a követelőzését, mert véleménye szerint a háború veszélyeire figyelmet irányító kampány alkalmas a magyar gyermekek lelki egészségének és nyugalmának megzavarására.

MW

Magyar Péter sajtótájékoztatója

Forrás: épernyőkép/Magyar Péter Hivatalos/Youtube

Magyar Péter online sajtótájékoztatóján követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt.

A Tisza Párt alelnöke azért tartja indokoltnak a követelőzését, mert véleménye szerint a háború veszélyeire figyelmet irányító kampány alkalmas a magyar gyermekek lelki egészségének és nyugalmának megzavarására. Ezért Magyar Péter bejelentette, petíciót indít azért, hogy a kormány megszüntesse a háborúellenes kampányt. Magyar Péter egyúttal azt is elmondta, az ügyben a médiahatósághoz és a különböző közösségimédia platformokhoz fordul, valamint rémhírterjesztés miatt beperli Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

A baloldal legújabb messiásának akciója azért is különösen meglepő, mert a kampányidőszakban eddig rendszeresen azt hangoztatta, hogy a Tisza Párt – , ahogy a magyar ellenzék többi szereplője – nem háborúpárti tömörülés. 

Nincs új a nap alatt, a baloldal a háború pártján áll

Ahogy arról a Magyar Nemzet beszámolt, nem olyan rég Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója rántotta le a leplet Magyar Péterről és a mögötte álló, háborúpárti kulcsfigurákról. 

Menczer Tamás kifejtette: Magyar Péter egy fizetett, ha úgy tetszik, fogott, kitartott ember – hangsúlyozta, hozzátéve: Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól, ezért kell őket legyőznünk, és le is fogjuk – mondta a kormánypártok kommunikációs igazgatója a Mokkában.

Egyrészt az, hogy Magyar Péter azt állítja, hogy Magyarországon „senki sem háborúpárti”, ez önmagában nonszensz. Tehát ekkorát hazudni Gyurcsány Ferenc is csak ritkán szokott

– hangsúlyozta a politikus.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában