PR

2016.09.08. 10:00

Mostantól kevesebb ideig fog sorban állni a Media Marktban

Befejeződött a szolnoki Media Markt felújítása, az áruház komoly fejlesztésen esett át az elmúlt hónapban. A befektetés részeként bevezették a kígyókasszákat, így kevesebb ideig kell majd sorban állni a fizetés során. (x)

SZOLJON

Emellett, a felújítás részeként a hitelpultot hamarosan csipogós hívórendszerrel fogják felszerelni, elérhetővé vált a CEWE fotókidolgozás, valamint kényelmes, kanapékkal pihenő övezetet is kialakítottak a vevőszolgálaton. Pár hét múlva pedig tabletekkel is bővül a kényelmi funkció a kanapék előtt.
 
Megújult a szolnoki Media Markt, a kivitelezési munkálatok befejezését az áruház jelentős akciókkal ünnepli. Több termék és szolgáltatás is kedvezményes áron lesz elérhető, a választék ráadásul a felújítás után tovább bővült. Az áruház átalakítása során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a fogyasztói trendeknek megfelelően alakítsák ki a belső teret. Ezért több részleget átláthatóbbá tettek, a GSM és IT termékek pedig mostantól nagyobb területen, szélesebb termékpalettával érhetőek el.

A beruházás során fontos szempont volt a fogyasztók kényelme is. Bevezették a kígyókasszát, melynek segítségével sokkal gyorsabban haladhatnak a pénztáraknál a vásárlók.  Az új rendszernek köszönhetően – bár a sor elsőre nagyobbnak tűnik – a vásárlók mégis hamarabb sorra kerülnek, hiszen ezzel a módszerrel nagyobb a rendszer áteresztő képessége. A kényelmi intézkedések közé tartozik még a hitelpontoknál hamarosan elérhetővé váló csipogórendszer is, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy amíg az ügyintézésre várnak, addig is nyugodtan vásárolhassanak. Ha pedig sorra kerülnek, akkor a náluk lévő csipogó jelez, hogy az ügyintéző felkészült fogadásukra. 

„A Media Markt országosan és regionálisan is arra törekszik, hogy a vásárlást élménnyé tegye a fogyasztók számára. Emellett fontosnak tartjuk, hogy olyan, ingyenes hozzáadott értéket adó szolgáltatásokat biztosítsunk minden vásárlónknak, amely hozzájárul ahhoz, hogy a nálunk töltött idő ne „csak” egy vásárlás, hanem akár egy délutáni program is legyen”- mondta el Iván László a szolnoki Media Markt ügyvezető igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!