Hirdetés

2022.05.07. 09:38

A gyermekek látása került a figyelem központjába

Az Intersparban 18 éve működő szolnoki Gyöngyszem Optika korszerű vizsgáló módszereivel, csúcstechnológiás gépparkjával a szakma élvonalába sorolható.

Fotó: Nagy Balázs

A legújabb innovációk megtalálhatók a szaküzlet kínálatában, így csatlakozott a gyermekek látás romlásának csökkentése, illetve megállítása  érdekében kifejlesztett MiYOSMART programhoz.

– Gyermekeink életében sajnos már egészen kis kortól egyre nagyobb szerepet játszanak a digitális eszközök. Világtendencia a myopia (rövidlátás), a jobb látásélményre és a nagyobb védelemre a gyermekeknek talán még nagyobb szükségük van. A komplexen kidolgozott  technológia 60 %-kal lelassítja, illetve megállítja a szem romlását, melyre hatékonysági garanciát is vállalunk!* Non-invazív és hatékony myopia kontroll megoldásaként ez a díjnyertes innováció lehetővé teszi a gyermek egészséges látásnak biztosítását – számolt be a részletekről Drozdik Andrea, optometrista, a Gyöngyszem Optika látásvizsgálója.

– A vizsgálattól, a keret és lencse típus kiválasztásán át a beállításig komplexen foglalkozunk a látás problémákkal. Rendszeresen ellenőrizzük a szemük állapotát, időpontot is egyeztetünk,  így megkönnyítve a családok dolgát – hangsúlyozta.

A Gyöngyszem Optikában a keretek széles választékával – a törhetetlen típusok tekintetében is a megyében kiemelkedően – kisiskolás kortól várják a gyermekeket.

Online www.szolnokoptika.hu, telefonon és személyesen is fogadnak bejelentkezéseket látásvizsgálatra rövid határidővel!

Fotó: Nagy Balázs

Gyöngyszem Optika

Szolnok, Mátyás király u. 29. (Intersparban)
Telefon: +36-20/216-95-95

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9:00-20:00
Szombat 9:00-17:00

Fotó: Nagy Balázs

 

*Lam CSY, Tang WC, Tse DY, Lee RPK, Chun RKM, Hasegawa K, QI H, Hatanaka T, To CH. Defocus Incorporated Multiple Segments (DIMS) spectacle lenses slow myopia progression: a 2-year randomised clinical trail. British Journal of Ophthalmology. Published Online First: 29 May 2019. doi: 10.1136/bjophthalmol-2018-313739.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!