Hirdetés

2023.02.10. 06:55

Hivatalos BMW Márkaszerviz Szolnokon!

Három hónapja nyitotta meg kapuit Szolnokon, a régió első BMW Márkaszervize, ahol elektromos, benzin- és dízel BMW autókat egyaránt fogadnak a Linartech Autóház jól képzett szakemberei.

A BMW számára mindig is kiemelkedően fontos volt a szolnoki régió. A piaci részesedése előkelő helyen áll a térségben. A kecskeméti székhelyű Linartech Autóház a BMW autók hivatalos márkakereskedőjeként jól ismert a szolnoki régióban élők számára is. Szolnokon hosszú évek óta igény mutatkozott, hogy helyben elérhető legyen a neves német márka hivatalos márkaszervize. A kecskeméti szerviz ügyfélkörének mintegy harmada a régióból került ki. Így évek óta dolgozott azon a kecskeméti Linartech Autóház csapata, hogy szervizpontot hozzanak létre Szolnokon. 2022 őszén végre a tervek valósággá váltak.

Az elmúlt három hónapban folyamatosan nőt a szolnoki BMW márkaszerviz ügyfélköre. Felszereltsége teljes mértékben megfelel a ma elvárt követelményeknek, rendelkezik minden olyan technikai feltétellel, mely elérhetővé teszi a BMW ügyfelei által elvárt szolgáltatások teljes spektrumát.

A BMW számára kiemelkedően fontos az innováció és a fenntarthatóság, ennek bizonyítéka az is, hogy az autóipari nagyvállalatok közül elsőként alkotta meg azt a tisztán elektromos autót, melynek a gyártása is megújuló energiával történt, valamint számos újra felhasználható alapanyagot tartalmazott. Ez az i3-as volt, és ennek már több mint 9 éve!

A BMW Group rendíthetetlenül elkötelezett ambiciózus fenntarthatósági céljai mellett és következetesen folytatja a vállalatcsoport átalakítását, hogy 2050-re teljes értékláncát tekintve klímasemlegesen működjön. A Linartech Autóház BMW márkaszervizének működését is 100%-ban zöld energia biztosítja: napellemek, hőszivatyú.

A szerviz felkészült munkatársai tettrekészen várják az ügyfeleket, hogy a BMW gyári előírásainak megfelelő szervizszolgáltatással hosszú ideig biztosíthassák számukra a vezetés élményét.

BMW Márkaszerviz - Linartech Autóház Kft

5000 Szolnok, Thököly út 100.

Telefon: 06-56-999-200

e-mail: [email protected]

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!