Hirdetés

2023.10.12. 00:00

Egy falat Halloween Cserke szívében – különleges akciókkal készül a Nap mint nap Abc

Amint belépünk a cserkeszőlői Nap mint nap Abc-be barátságos köszöntéssel fogadnak. A kávéjuk és forró csokijuk páratlan, egy pohár ínyencség mellett ültünk le beszélgetni Kiss Enikő üzletvezetővel.

PR cikk

Halloweeni díszbe öltözött a cserkeszőlői Nap mint nap Abc, tökfaragó versenyt is hirdettek

Forrás: Nagy Balázs

Cserkeszőlő központjában, a fürdő bejáratával szemben éppen három éve nyitotta meg a Szöllősi család a Nap mint nap Abc-t. Az ingatlanban korábban vendégeket fogadtak, később átalakították, hogy alkalmassá váljon üzlethelyiségnek. Kiss Enikő és férje Szöllősi László nagy lendülettel vágtak bele a kialakításnak, mára száz négyezetméteren széles kínálattal várják a vevőket. A dolgozók rátermettsége és segítőkészsége garancia arra, hogy a betérők nemcsak megtalálják a kívánt termékeket, hanem mindeközben jól is érzik magukat. Az üzlet reggel 6 és este 7 között tart nyitva Cserkeszőlő központjában.

– Folyamatosan fejlesztünk, tavaly aggregátort vettünk, hogy az áramszünet esetén is működhessünk, nemrégiben új hűtőpultokat vásároltunk. Olyan újdonságokat szerzünk be, amire vevői igény mutatkozik – mondta Kiss Enikő tulajdonos.

Kiss Enikő és Szöllősi László cserkeszőlői üzletében családias hangulatban fogadják a vásárlókat
Fotó: Nagy Balázs

Már a kora reggeli órákban hosszú sorok kanyarognak a frissen készített szendvicsekért, a péksütemények, kenyerek is igen kedveltek nemcsak a nyaralók, hanem a cserkei lakosok körében is.

A vásárlót rendezett polcok, átlátható termékkínálat fogadja, amint az eladótérbe lép. Az üzlet sorai akadálymentesítettek, elektromos kocsival is könnyen bejáratók. Kedvező áron, folyamatos akciókat kínálják a termékeket. A napokban a Halloween közeledtét hirdető díszek is felkerültek az üzletbe és annak udvarán.

– A férjemmel Angliában éltünk, ott szokás volt, hogy ünnepekkor a boltok is az adott hangulatot sugározták. Szeretnénk mi is egy falatot ebből közvetíteni. Műpók, boszorkánysisak, tökök kerültek ki – mutatott körbe.

Kedvező áron kínálják a termékeket a cserkei Nap mint nap Abc-ben
Forrás: Nagy Balázs

A termékek egy része is az adott ünnepkörhöz kapcsolódik, és bár még csak október van, alig néhány hét és megkezdik a karácsonyi előkészületeket.

Addig is október 31-ig a Kométa felvágottakat 20 százalék kedvezménnyel kínálják. A szülinap alkalmából pedig október 12. és 15. között minden vásárlás végösszegéből 5 százalékot elengednek.

Tökfaragó versenyt hirdetnek

Gyerekek és felnőttek, családok, baráti társaságok és közösségek a megfaragott tökökkel október 21 és 23 között nevezhetnek a Nap mint nap Abc által hirdetett tökfaragó versenyre. Az alkotásokat a megadott időpontban az üzletben várják, mindegyikről fotó készül, amit a Facebook-oldalukra töltenek fel. A legtöbb LIKE-ot begyűjtő tök faragója lesz a nyertes. Az első három helyezett értékes díjat vehet át, minden résztvevő oklevelet kap az október 29-én 12 órakor tartandó eredményhirdetésen, amire a gyerekeknek csillámtetoválással készülnek. Az érdeklődőket ez alkalomból forró teával vendégelik meg. 

Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!