Hirdetés

2018.12.20. 08:46

Clarks: ettől lesz kecses egy női láb

Az angol Clarks nem csak a szigetországban, hanem Európában is nagy népszerűségnek örvend a minőségi lábbelik szerelmeseinek körében. A márka megalkotói a Clarks fivérek, akik 1825-ben alapították a céget.

Bár a vezetés napjainkban is a Somerset-beli Street-ben székel, de mára a világ 35 országában van jelen és 50 milliónál is több pár cipőt értékesít évente. Az ecipo.hu szerint a Clarks nem csak angolos eleganciájának, hanem ezzel együtt a trendkövetésnek és a kényelemnek is köszönheti nagy népszerűségét.

Minőségi megoldás minden korosztály számára

A Clarks márka időtálló minőséget kínál, erre pedig nagy igény van a mindennapokban. Mindegy, hogy alkalmi megjelenésről, túrázásról, alkalmi megjelenésről vagy a téli

zimankó idején a megfelelő védelemről van szó, a minőségi megoldások töretlen népszerűségnek örvendenek. A fiatalos sportos darabok éppen úgy elérhetőek a márka modelljei között, mint a klasszikus csizmák, vagy a kis feketéhez ideális magassarkú lábbelik.

Clarks: magassarkútól a csizmáig

A magassarkú cipők egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhatnak. Feldobhatjuk vele a legegyszerűbb kiskosztümöt, tökéletesek lehetnek elegáns nadrágok vagy a jól ismert kis

fekete mellé is. Egy megfelelő vonalvezetéssel rendelkező női lábbeli kiemeli a boka szépségét, vagy éppen a hideg időben is nőiessé varázsolja a külsőt.

A minőség kiemelt jelentőséggel bír akkor, ha női lábbelikről van szó, és ezt a Clarks tervezői pontosan tudják. Az aktuális trendeket és a klasszikus megoldásokat úgy elegyítik, hogy közben egy minden szempontból minőségi lábbeli szülessen.

Trendek és színek

A Clarks arra törekszik, hogy a klasszikusan elegáns, nőies vonalat ne hagyja maga mögött, de mégis beiktassa abba az aktuális trendeket. A hagyományos fekete, tevebarna

mellett a szürke és a piros is gyakran visszaköszönnek lábbelijeiről, de vonalvezetés terén is cél a tradíciók és a trendek elegyítése.

Ennek köszönhetően a fiatal korosztály is megtalálhatja új kedvenceit a márka kínálatában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a divat azonban mit sem ér, ha közben egy kényelmetlen és ez által viselhetetlen darab kerül a gardróbba. S hogy mit gondol erről a Clarks?

Középpontban a kényelem

Ha sorra vennénk azokat az ismérveket, melyeket a legtöbb nő fontosnak tart cipőviseléskor, akkor a kényelem biztosan a vezető helyek egyikét foglalná el. Tény

ugyan, hogy a megjelenés sem elhanyagolható, és sokan hajlamosak a kényelmet feláldozni a nőiesség oltárán, de felmerülhet a kérdés, hogy valóban szükség van-e erre.

A Clarks éppen azt tűzte ki céljául, hogy a kényelem és az igényesség együtt jellemezzék lábbelijeiket, ezzel biztosítva az akár egész napon át tartó megbízható viseletet. Senki

nem szereti, ha a tárgyalásokkal, üzleti megbeszélésekkel és rohangálással teli nap végén lábra sem tud állni a nem megfelelő kialakítású cipő miatt.

Miért áldoznád be kényelmed és a gördülékenyen zajló napi teendőket csak azért, hogy jól mutass a cipődben? A Clarks azt a fajta kényelmet biztosítja, melyre titkon minden nő vágyik egy-egy vonzó lábbeli kapcsán.

Online elérhető kínálat

Az internet nyújtotta előnyöket vásárláskor is megéri kihasználni, s ez akkor sincs másként, ha egy igényes lábbeli beszerzése a cél. A mérettáblázatoknak, a részletes

leírásoknak és persze a visszavásárlás jelentette biztonságnak hála nyugodtan kiválaszthatjuk a szükséges lábbelit, és néhány kattintással megvásárolhatjuk azt.

Mindegy, hogy az ünnepekre szereznél be egy ízig-vérig nőies darabot, vagy már előre gondolkodsz, és a januári hajtásra szeretnél egy meleg, nőies és igényes csizmát, a Clarks ajánlatai között biztosan megtalálod számításodat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában