Hirdetés

2023.07.26. 23:59

Megnyitott az OIL! német kúthálózat legújabb töltőállomása Szolnokon

Megnyitott az OIL! német kúthálózat legújabb töltőállomása Szolnokon, az Indóház utca 8/A alatt, a Marcipán Cukrászda mellett. Az új tulajdonos a hamburgi székhelyű Marquard&Bahls Nyugat-Európa vezető magántulajdonban lévő, független üzemanyag forgalmazó cégének hazai leányvállalata a Mabanaft Hungary Kft. – aki országszerte OIL! márkanév alatt üzemelteti benzinkútjait. A szolnoki OIL! töltőállomás a legmodernebb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően épült, a duplafalú tartály lyukadásjelzővel és automatikus üzemanyag szintjelzővel van ellátva. A lefejtéskor és tankoláskor gázinga rendszer és pisztolygáz visszavezetés gondoskodik arról, hogy a levegőbe ne kerülhessenek káros szénhidrogének. Túltöltésgátló akadályozza lefejtéskor az üzemanyag kifolyását. A vásárlókat kávézóval, e-matrica vásárlási lehetőséggel, finom szendvicsekkel és folyamatos nyitási akciókkal várják. A nyitásról, illetve az OIL! márkanevet tulajdonló cégcsoportról Fehér Tamással, a szolnoki OIL! töltőállomás üzemeltetőjével beszélgettünk.

PR cikk

Forrás: OIL! Hungary

Az OIL! márkanév tulajdonosa, a Mabanaft Csoport egy több évtizede működő, németországi székhelyű független, Nyugat-Európában vezető szerepet betöltő üzemanyag forgalmazó vállalat, ami a világ számos országában jelen van. Az OIL! márkanévvel Magyarországon 2005. óta találkozhatunk, mára 50 töltőállomás szolgálja ki a vásárlók igényeit országszerte.

Milyen típusú üzemanyagok érhetőek el a Szolnoki OIL! töltőállomáson?

Az OIL! számára a minőség biztosítása a legfontosabb - elérhető áron. Nagyon fontos, hogy akik nálunk tankolnak, tisztában legyenek azzal, hogy német kúthálózat vagyunk, akik megbízhatóan jó minőségű, a kötelező szabványt néhány mutatóban sokszor meghaladó üzemanyagot biztosítanak vásárlóiknak. Éppen ezért igyekszünk minden szükséges igényt kiszolgálni, így Szolnoki töltőállomásunkon, a megszokott ESZ-95-ös benzin és dízel üzemanyagokon kívül (melynek dermedés pontja többnyire jóval alacsonyabb a szabvány által előírt értéknél) speciális termékek is elérhetőek, köztük például a teherautók mellett az új diesel üzemű személygépkocsikba is szükséges AdBlue.

Milyen szolgáltatások elérhetőek a kúton?

Autópálya matrica, AdBlue, keréknyomás ellenőrzés, frissen főzött kávé, Shop. Tervezzük, egy applikációval működő automatikus tankolási lehetőség bevezetését még ebben az évben. Ez azt jelenti, hogy a nyitvatartási idő után is, a letöltött applikáció segítségével a kútoszlopon található QR kód beolvasása után egyszerűen tankolhatnak a vásárlók a szolnoki  OIL! töltőállomáson.

Ha jók az értesüléseink, most minden olyan vásárló, aki nálatok tankol minimum 15 liter bármilyen üzemanyagot, egy HELL terméket (250 ml) kap ajándékba?

Ez így van! Nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig reggel 5 és este 7 óra között , szombaton pedig reggel 7 és délután 1 óra között mindenkit szeretettel várunk az említett akcióval. Töltődjenek fel nálunk!

www.oil-benzinkutak.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában