SÉTA

2008.02.05. 14:12

Mit látnak otthon??

A napokban láttam az egyik kereskedelmi csatorna híradásában, hogy kiraboltak egy tévést. Engem egyszerűen felháborít, hogy a rablók jórészt kisgyermekek voltak.

SZÖLLŐSI NIKI, MEZŐTÚR

A napokban láttam az egyik kereskedelmi csatorna híradásában, hogy kiraboltak egy tévést. Engem egyszerűen felháborít, hogy a rablók jórészt kisgyermekek voltak. Valószínűleg ezek a kisgyermekek otthon is ezt látják, ugyanis véleményem szerint egy 7-8 éves gyermek nem jön rá magától a lopás rejtelmeire. Kérdezem én: a szülők szerint helyes ez? A válasznak két oldala van: helyes, ha ők is ezt a mesterséget űzik és nem igazán érdeklik saját gyermekeik cselekedetei; nem helyes, ha talán gondolkodnak egy kicsit. Szerintem az első válasz a megfelelő, ugyanis ezek után ha gondolkodnának, se tudnák a gyermeket megváltoztatni, aki előbb-utóbb a drogokhoz és az alkoholhoz nyúlhat. Sajnos ez a világ már csak ilyen, úgyhogy mindenki vigyázzon magára és a zsebeire.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!