SÉTA

2009.02.04. 09:47

UZIK: egy klub egy eszme körül

Adva volt egy társaság, meg egy gondolat (ha jobban odafigyelnénk, mennyi mindent lehetne tenni). Lelkesedtünk, aztán nevet adtunk a gyereknek.

SZOLJON

A 2009-es év első hónapjában megszületett a gyerek UZIK (Újszászi Zagyva menti Ifjúsági Klub). Úgy illik, hogy egy klub egy gondolat, egy eszme köré csoportosuljon. Sikerült. Olyan jellegű, hétvégi klubot akartunk, amely emberekhez kötődik, koruktól, szakmájuktól függetlenül. Nem volt más célunk, mint összekovácsolni egy társaságot Újszászon.

Céljaink: Heti egy előadást szervezni az élet minden területéről, érdekes embereket meghívni. Rendszeresen sportrendezvényeket szervezni a környező klubok közt: foci, ping pong, sakk, kosárlabda. Kéthavonta kiadni a Cetli nevű újságunkat, melyben, a klubban szervezett rendezvényekről, tervezett akciókról írunk, de közzé tesszük tagjaink és a környékbeli klubok cikkeit is. Elérhetőségünk: [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!