SÉTA

2009.08.18. 15:29

Tükröt tart sok volt barátnő szelleme

Címkék#séta

Az excsajok szelleme című film igazán tanulságos azok számára, akik nem akarnak vagy tudnak megállapodni egy nő mellett.

Ligler Erika

Ilyen a film főhőse, Connor Mead (McConaughey) is, aki hírességek fotózásával foglalkozik, és mindemellett imádja a nőket. A kívülállóknak mutatja a nagymenő, sikeres, macsó férfit és teljes erőbedobással habzsolja az életet. Azonban legbelül ő is érző lélek, akárhogyis próbálja tagadni. Azonban ezt az énjét, mindössze talán két ember ismeri. Az egyik kisöccse, aki teljesen más karakter, mint ő, a másik pedig gyerekkori barátja Jenny (Jennifer Garner).

Bár utóbbi is hatalmasat csalódott benne annak idején, mikor beleszeretett, de mégsem tudja gyűlölni a férfit. Connor majdnem tönkreteszi öccse esküvőjét, de a nagy nap előtti éjszakán minden megváltozik. Megjelenik előtte Wayne bácsi (Michael Douglas) hősünk örök példaképe, az igazi nőcsábász öregúr, és a segítségével végigtekinthet volt és lehetséges nőin. Meglátogatják őt régi barátnői szellemei, akik megmutatják neki a régi énjét, hogy milyen volt a nőkkel, hány érző lelket tett tönkre. Majd a jövőjébe is bepillantást nyer, amiről nem igazán a pozitív Connor jelenik meg előtte, hanem a kegyetlen valóság a boldogtalanság. Nemcsak saját maga lesz boldogtalan, hanem a körülötte lévő emberek is, ami méginkább fáj a főhősnek. A szellemek összefognak ellene, hogy rádöbbentsék a férfit, hogy ő nem ilyen valójában és változtasson az eddigi életén. Vajon sikerül? A filmből kiderül...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!