SÉTA

2010.04.07. 12:42

Ne feledjétek: sétálni jó!!

Hát eljött sajnos… A mai nappal egy újabb Séta-kurzus ér véget (a diákoldal természetesen a jövőben is minden héten megjelenik - e szerk.).

CSÍKOS ROLAND, TPG

Én eddig a IX. és a X. kurzusban vettem részt. Tizenhat hétig sétáltam a többiekkel és ez alatt a két ciklus alatt 14 számban jelent meg cikkem. Sokat írtam, hisz volt ötletem rengeteg (a diákrovat ugye azért diákrovat, hogy minden diák arról ír amit szeret és ami érdekli). Sok embert megismertem a tizenhat hét alatt és szerintem sokat fejlődött az íráskészségem. Sok tapasztalatot szereztem, s már eleve ezért megérte sétálni.

Ezek mellett ott van az is, hogy én egy vidéki srác vagyok. Tudom közhely, de vidéken mindenki mindenkit ismer és higgyétek el, kedves olvasóim nincs annál jobb érzés, mikor a boltban oda szólnak, hogy: „Olvastuk a cikked Roland” vagy mutatják a kivágásokat, mert megtartották.
Igyekeztem nem elszállni a siker miatt és azt hiszem ez sikerült. És hogy miért osztottam meg ezt mindenkivel? Nem másért, csak hogy mindenki láthassa, sétálni jó! A mostani kurzusnak vége, de remélem a következőben még több írója és olvasója lesz a rovatnak. Végül szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvasta a cikkeimet, aki segített, támogatott és inspirált. Többek között Száraz Annának és Bársony Beatrixnek a TPG-ből és Tóth Tímeának a Vargából. És ne feledjétek: SÉTÁLNI JÓÓ!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!