SÉTA

2011.12.20. 13:43

Csillogjon-villogjon vagy legyen egyedi?

Címkék#séta

Itt állunk a téli szünet küszöbén, s nyakunkon a karácsony is. Mint minden ember, a diákok is meg szeretnék lepni szeretteiket.

HATVANI BRIGITTA, TISZAPARTI

Csak az az egy baj van az egésszel, hogy hiába van tuti jó ötlet, ha pénzügyileg kivitelezhetetlen. Sajnos mindez eléggé elkeseríti az embert. S ekkor jön a sablonszöveg általában „készíts te magad valamit”.

De mi van akkor, ha totálisan béna a kézügyessége valakinek, mint például nekem. Hogyan is adhatnék, egy teljesen csúf dolgot, mondjuk anyukámnak, annak az embernek, akinek szinte az egész életemet köszönhetem? Hümmm… Ez borzasztó! De ha jobban belegondolunk az egészbe, akkor rájöhetünk, hogy igazi gyönyört, örömöt és csillogást pont nem egy tökéletes tárgyal, okozhatunk. Hisz végül is a karácsonynak nem az a fő célja, hogy „tökéletes” ajándékhalmokkal legyünk ellátva, amiket sokszor egy hónapon keresztül csak ide-oda pakolunk, mire megtaláljuk az igazi helyét (a szekrényben).

Tehát, melegítsük be a fantáziánkat, és ajándékkészítésre fel! Talán még én is megpróbálom, hisz ebben az esetben garantált a siker!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!