Sport

2006.10.27. 11:52

Az egri pólosok ellen folytatják ma a szolnokiak

A szerdai, a Vasastól elszenvedett 15 gólos hazai vereség után a szolnokiak nem éppen a legjobb előjelekkel tekintenek a mai újabb bajnoki forduló elé. A gárda következő ellenfele ugyanis ma este hat órától a tavalyi bronzérmes Eger csapata lesz.

Németh Gergő

Az Euroligában is vitézkedő, válogatott játékosokkal megtűzdelt hevesiek hétközben a Neptun együttesét verték könnyedén 20-7-re, s a Damjanich uszodába is abszolút esélyesként érkeznek. — Mindenképp tisztesebb helytállásra számítok, mint amit a szerdán produkáltunk — árulta el Lukács Dénes, a szolnokiak trénere.

— Sokkal több van a csapatban, mint amit a bajnoki nyitányon mutattunk. Most kevesebbet voltam együtt a fiúkkal, mivel nemrég született meg a kislányom, így nagyobb feladat hárult Cseh Sándorra, a csapatkapitányra. Sajnos a meghatározó posztokon még mindig „lyukasak” vagyunk, de egy pörgős, rohanós játékkal megnehezíthetjük az európai elithez tartozó egriek dolgát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!