Sport

2006.10.02. 18:29

Ismét remekül szerepeltek a miklósi klub fiatal atlétái

A fővárosban, az UTE atlétikai pályáján rendezték meg az összetett országos bajnokságot. Az utánpótlás korúak mezőnyében remek miklósi siker született, hiszen Szekeres Lajos tízpróbában, 5880 ponttal a dobogó második fokára állhatott fel.

Németh Gergő

Eredménye azért is igen előkelő, mivel tőle két évvel idősebb versenyzőkkel teli mezőnyben lett ezüstérmes. Külön öröm, hogy teljesítménye a felnőttek közt is a döntőt érő hatodik helyet jelentette. A Puskás Ferenc Stadion adott otthont a serdülőkorú atléták egyéni bajnokságának. A törökszentmiklósiak 15 versenyszámban indultak és ebből 8 döntős helyezést értek el.

Kiemelkedett a 13 évesek gerelyhajító mezőnyéből Bakos Karolina, aki 33 méter fölötti eredményével országos bajnoki címnek örülhetett. Jól szerepelt még a 14 évesek között Orbán Petra is, akinek négy számban is sikerült a fináléba kerülnie.

Eredmények: Bakos Karolina (gerelyhajítás: 1., súlylökés: 5), Németh Szimonetta (gerely: 8.), Orbán Petra (100 m síkfutás: 4., 80 m gátfutás: 5., magasugrás: 5., gerelyhajítás: 6.), Ecsédi Szilvia (magasugrás: 5.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!