Sport

2006.12.18. 12:32

Jurkunas játéka bizonytalan szerdai évzáró bajnoki derbin

Nem a legjobb előjelekkel készül a Szolnoki Olaj csapata a szerdai Dombóvár elleni hazai mérkőzésre. Nem elég, hogy két vereségbe is beleszaladtak a szolnokiak az elmúlt héten, sajnos úgy tűnik egyik legjobb emberükre Andrius Jurkunasra nem számíthatnak az esztendő utolsó bajnoki összecsapásán.

SZOLJON

— A litván játékos ugyanis a pénteki Falco KC elleni összecsapáson szerencsétlenül ütközött az egyik szombathelyi kosarassal. Alaposan megütötte a bal lábán a sípcsontját, ami azóta laposan megduzzadt és fáj neki, alig tud menni. Bár az Olaj vezetői és orvosai mindent elkövetnek azért, hogy a kiváló erőcsatárt hadrafogható legyen szerdán, ám erre a kevés az esély.

Még szerencse, hogy Harazin Tamás felépült sérüléséből, Székesfehérváron biztatóan mozgott, minden bizonnyal ő foglalja majd el Jurkunas helyét a kezdő ötösben. Mint többször is jeleztük a Szolnoki Olaj KK Kft. és a Sportcentrum Kht. szerdán rendezi meg a hagyományos Kosárkarácsony elnevezésű programját, melynek fő attrakciója az este hat órakor kezdődő Olaj—Dombóvár bajnoki derbi lesz.

A programsorozat azonban már délelőtt 9 órakor gyermek játszóházzal kezdődik a Tiszaligeti Sportcsarnokban. Ezt követően 10.30-tól a Judit és a Zenemanók műsora szórakoztatja a gyereksereget. Az ebéd utáni folytatásban a sportiskola legügyesebb kosarasai tartanak bemutatót. Az Olaj—Dombóvár junior bajnoki mérkőzésen 14.30-kor lesz az első feldobás. Heroikus küzdelem várható a Szurkolók—Sportvezetők kosárcsataján, amely 16.30-kor rajtol.

Közben vendéglátók karácsonyi meglepetésekkel, bemutatókkal kedveskednek majd a telt háznyi publikumnak.

Ezek is érdekelhetik