Sport

2007.02.23. 08:30

A sportról lesz szó a két napos konferencián Szolnokon

A sportról pontosabban a szabadidősportról lesz szó azon konferencián, amit pénteken és szombaton rendeznek meg Szolnokon, a Tisza Szállóban.

SZOLJON

Pénteken 10 órától a sportörvényről tartanak vitaindítót és konzultációt ezekkel indul majd a két napos program. A továbbiakban az Új Magyarország Nemzeti és Fejlesztési terv sportos fejezeteiről hallgathatnak előadást az érdekeltek.

Másnap, azaz szombaton 10 órakor a Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere és Zsidek László a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke is felszólal a városházán tartandó hivatalos megnyítón. Szombaton délelőtt a konferencia vendége lesz Elbert Gábor az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkára, aki a nemzeti sportstratégia szabadidősport vonatkozásairól tart majd előadást.

A továbbiakban többek között lesz szó a foglalkoztatási és rehabilitációs programról, és a sportszervezetek idei adó és járulékfizetési kötelezettségeiről, melyet várhatóan nagy érdeklődéssel kísérnek majd régiónk klubvezetői is. A program zárasként a sportszervezetek számviteli kötelezettségeiről és elektronikus bevallás használatáról tartanak konzultációt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!