Sport

2007.02.18. 17:20

Tévés-meccs lesz a tavaszi idénnyitó

Véglegesen eldőlt: a Jászapátiban megszokott vasárnapi hazai meccsekhez képest egy nappal korábban, szombaton kerül sor a tavaszi idénnyitó találkozóra.

SZOLJON

Az ok rendkívül prózai, a Sport Televízió csupán ezen a napon tudja képernyőre tűzni a Jászapáti—FTC bajnoki összecsapást. Mivel a jászsági kisvárosból még soha nem volt élő, egyenes adású közvetítés, a házigazdák természetesen belementek az időpont módosításba. Így március 10-én, 15 órakor fogadja a legnépszerűbb hazai együttest, a Ferencvárost a kiesés elől menekülő gárda. — A hét végén meg is kezdtük a hazai szektorba szóló jegyek árusítását.

Nyugodtan mondhatom, óriási az érdeklődés, az első napon több száz belépő talált már gazdára — felelte érdeklődésünkre Tajti Gábor szakosztály-vezető. Az előkészületekkel is a tervezett ütemben haladnak Jászapátin. A rendőrség elmúlt napokban megtartott pályabejárása alkalmával elfogadta az újonnan épített elválasztó kerítéseket, illetve a hazai lelátó műanyagszékekkel ellátott ülő- és állóhelyeit.

A Ferencváros biztonsági szolgálata a hét közepén tekinti meg a sporttelepet, s egyeztet a szervezés további menetéről a klub illetékeseivel. Ami pedig a csapatot illeti. Szabó András vezetőedző kétnapos szabadságot adott játékosainak. A hétfői, majd keddi edzés után szerdán este (19 óra) a Budaőrs NB II-es együttesénél vendégeskedik a Jászapáti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!