Sport

2007.06.26. 07:34

Július közepén kezdenek a szolnoki pólósok

Minden szinten véget ért a 2006–2007-es szezon a vízilabdázóknál. Játékosok és edzők jelenleg pihenőjüket töltik.

SZOLJON

A színfalak mögött azonban zajlik az élet. Vajon mi újság az OB I-ben kilencedik helyen végzett Szolnoki Főiskola VSC háza táján.
Mint azt Hollóy Tamás, a klub elnökhelyettese elmondta állományukban nagy változások nem várhatóak. Bár még mindenki nem írta alá az új évadra szóló szerződését,  megtörténtek a megegyezések.

Minden bizonnyal Lukács Dénes marad  a vezetőedző, aki jelenleg külföldön tölti a szabadságát. A játékosok közül egy ember jelentette be távozását, méghozzá a kapus Veres Zoltán, aki az OB I-ben újonc Székesfehérvár csapatához igazolt. Mindez azt is jelenti, hogy mindössze egy kapus Sűrű Dezső maradt a szolnokiak soraiban. A hírek szerint máris sikerült néhány szabadon igazolható hálóőrrel felvenni a kapcsolatot, de konkrétumok még nem történtek ügyben. Kapus mellett egy bal kezes szélsőt és egy centert is próbál igazolni a Tisza-parti klub, amelyik a jövő hónap elején kezdi meg a felkészülést az elkövetkező szezonra. Hangay Zoltánnak és Pásztor Mátyásnak azonban nem kell július közepéig várniuk, hogy edzésekre járhassanak, ugyanis  tagjai a junior válogatottnak, amelyik javában készül az augusztusi világbajnokságra. 

A főiskolások utánpótlás csapatai a nyári szünetben sem tétlenkednek, folyamatosan dolgoznak. A szakágvezető továbbra is Urbán Lajos, aki idős Cseh Sándorral közösen az előkészítő és vidékbajnokságban szereplő gyerekekkel foglalkozik. A úgynevezett gyermek négy korosztállyal és a leány csapatot Baranyi Tibor edzi. A gyermek korosztályban szereplő csapatért Balogh Zoltán felel a segítője Mohi Zoltán. A serdülő és ifjúsági együttessel pedig ifjú Cseh Sándor dolgozik az elkövetkező évadban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!