Sport

2007.06.20. 18:32

Komolyan erősödnek az Olaj legnagyobb riválisai

Az Atomerőmű csapata után - hiába ment el Kámán és Horváth - az Albacomp csapata is jelentős keretkeményítésen esik át. A szoljon.hu információi szerint a válogatott irányító, az eddig a pécsieket erősítő Simon Balázs aláírt Székesfehérvárra.

SZOLJON

A pécsiek első számú irányítója az Albacomp csapatát vezényli a 2007/08-as szezontól. A szoljon.hu pécsi értesülései szerint Simon júliusig akart várni esetleges külföldi ajánlatokra, de a fehérváriak szerződése valószínűleg visszautasíthatatlannak bizonyult.

Goran Miljkovics, a gárda új vezetőedzője betartotta ígéretét és egy idegenlégióst is magához csábított. A kosaras a 35 éves Velibor Radovic (202 cm), aki a Hapoel Tel-Aviv alakulatában pattogtatott tavaly.

Meg nem erősített hírek szerint még az sem kizárt, hogy a sokadik éve külföldön játszó Dávid Kornél is visszatér egykori csapatához.

A pécsiekhez kapcsolódó hír, hogy egyre közelebb kerülnek a megállapodáshoz Czigler Lászlóval, illetve megegyeztek a körmediek fiatal egyesével, Kutasi Gergellyel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!