Sport

2007.06.07. 15:23

Online interjú Cziczával és Pór Petivel

A szoljon.hu olvasói által feltett kérdéseket eredeti formájukban közöljük, a válaszokat pedig a kérdések alá illesztettük be. Jó olvasást mindenkinek!

SZOLJON

Robi {2007-06-04 15:51}
Hy CICA!!!
GRATULÁLNI szeretnék előszőr is NEKED, s a CSAPATNAK is!!!!! Persze Petinek is!!!!4
A kérdésem az lenne,hogy indultok-e nemzetközi szinten?
A csapatból szerinted ki fog maradni?
Bár tudom az elöbbi kérdés túl korai,de mint csapatkapitány szerintem van rá látásod erre a területre!!
Mégegyszer köszönjük ezt a csodálatos évet NEKTEK!!!!!
HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pór Péter {2007-06-07 13:18}
Robi!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációt. A nemzetközi kupaindulással kapcsolatban nem tudok nagyon mit mondani, ezt még nem közölte velünk a vezetőség. Eddigi tudomásom szerint a csapatban aki maradni fog: Andrius Jurkunas. Ezen kívül a többi külföldi játékossal is a napokban folynak a tárgyalások. A magyar részben Molnár Andris, Cziczás László, Harazin Tamás és a fiatalok — ami biztos.

Vatta {2007-06-04 16:06}
Gratula nektek!

Peti, tudsz már valamit mondani arról, hogy a csapatból kinek a helye biztos. Ki az, akivel jövőre is számolhatunk?

Cica, olvastam a szoljonon, hogy jó volt a buli a meccs után is. Sikerült beitalozni? Milyen volt a bowling centeres party?

Pór Péter és Cziczás László {2007-06-07 13:20}
Vatta!
Lásd Robinak írt válaszát.

Egész jó kis buli sikeredett, nagyon fogyott a Bolyhos pálinka. A bowling-centeres parti is kiválóan sikeredett, de ezzel nem ért véget az ünneplés, ugyanis tegnap este zártuk le a nagyon jól sikerült bajnokságunkat egy őrületes pókerpartival.

név nélkül {2007-06-04 17:12}
Kunszentmártonból gratulálunk a csapatnak, és az edzőknek a nagyszerű eredményhez. A sportcsarnok dolgozóinak többsége, szinte minden mérkőzésen jelen volt, két-három vidéki mérkőzésre is elkisértzük a csapatot ezzel jelezvén, hogy a vidék is nagyon figyelemmel kiséri a csapat szereplését.Már most jelzem a csapat felé, hogy a bajnokság előtt ismételten szeretném egy edzőmérkőzésre vendégűl látni a csapatot, pl. a Kecskemét ellen. Kivánom, hogy a következő évben is jól szerepeljen a csapat, nehéz fog lenni, mivel mindenki az Olajt akarja majd megverni.
Sportcsarnok dolgozói, és a csarnok vezetője

Pór Péter és Cziczás László {2007-06-07 13:21}
név nélkül!
Köszönjük a gratulációkat! Biztos vagyok benne, hogy a felkészülés során ismét össze tudunk hozni egy edzőmérkőzést a kunszentmártoni sportcsarnokban. Előre is köszönjük!

Kérdezőbiztos {2007-06-04 17:43}
Gratulálunk a nagy sikerhez, mindannyian tudjuk mennyit jelent most ez játékosnak, edzőnek, vezetőnek, szurkolónak.

Mivel próbálja a csapat és edzője fentartani a jó teljesítményt? Miben kell változni a következő évre, ha kell egyáltalán valamiben? Vajon keményebbek lesznek az ellenfelek jövőre mint idén ? (gondolok itt a miljkovicsos albára, a zsoldosos kecskemétre ill a sosem gyenge paksra).
Pór Péter és Cziczás László {2007-06-07 13:23}
Kérdezőbiztos!
Próbáljuk a csapatot újra együtt tartani, de legalábbis mindenáron a csapat gerincét. Jövőre biztos sok csapat nagyon be fog erősíteni. Még kiegyensúlyozottabb lesz a bajnokság, de mi próbálunk jövőre is helyt állni.

moldi {2007-06-04 18:59}

Szia Laci ! Régi ismerők vagyunk,van már vagy tíz éve,hogy hétfő esténként fociztunk Rákóczifalván a sportcsarnokban,akkor nem gondoltam volna,hogy ennyire viszed.Viszont a kitartásod,akaraterőd és a meglévő tehetséged,valamint a városhoz való hűséged meghozta gyümölcsét.Te nem tartool azok közé a volt szolnoki játékosok közé,akik amikor nem annyira ment a szekér,minden szívfájdalom nélkül odébbálltak /a két Mérészre gondolok/vagy mint Takács Attila,aki akaratgyenge ember volt,pedig még most is játszhatna.Azt szeretném tőled kérdezni,meddig tudsz még ilyen szinten játszani és a csapat többi tagja mennyire hallgat rád /is/.További sok sikert,én nagyon szurkolok neked.

Pór Péter és Cziczás László {2007-06-07 13:25}
Moldi!
Köszönöm szépen az elismerő szavakat. Viszont azzal, hogy Takács Attila akaratgyenge ember volt, azzal vitatkoznék, de ezt majd megbeszéljük négyszemközt. Szeretnék még jó pár évig ilyen szinten játszani, és azt gondolom, hogy meghallgatják mindenben a véleményem.

Forma Manager {2007-06-04 19:56}

Szia Laci és Peti!
Először is gratulálok a bajnoki cím megszerzéséhez. Lacitól azt kérdezném, hogy hogyan tudná értékelni ezt az évet? Miket éltél át sportolóként, és mi a véleményed a csapatról,
Pór Petitől pedig azt kérdezném, hogy jövőre mi a tervetek? Ugyanez a csapat marad, vagy új légiósok jönnek, vagy esetleg ugyanez a keret vág neki a következő idénynek? Nemzetközi kupában indultok-e?
További sok sikert mindkettötöknek. Forma Manager Úr

Pór Péter és Cziczás László {2007-06-07 15:03}
Forma Manager!

Az évet úgy értékelném, hogy tökéletes évad volt, minden összejött idén, amihez persze kellett egy ilyen játékos állomány, egy remek edző és biztos anyagi háttér. Sportolóként átélni a győzelmek utáni ünnepeket, felejthetetlen emlék marad számomra. Azt kívánom minden kis kosarasnak, hogy élje át azokat a sikereket, amiket eddig én átéltem.
Szeretnénk együtt tartani jövőre is a csapatot, de az anyagi kondíciók valahol végesek A nemzetközi kupaszereplésről még a vezetőséggel nem beszéltünk.

Zizi {2007-06-04 20:10}
Gratulálok nektek!Azt szeretném kérdezni,h kik maradnak jövőre is a csapat tagjai?
--->OLAJ 4 EVER&EVER

Zizi!

P. P.:Még egyelőre folynak a tárgyalások, úgyhogy nem tudni milyen posztra kell esetleg erősítenünk. Próbáljuk jövőre is megkeseríteni az ellenfelek életét, és bízom benne, hogy jövőre is egy nagyon jó szellemű társaság fog összejönni.

Cziczás: Köszönöm szépen, én is úgy gondolom, hogy megérdemeltem, nagyon örülök ha a kisfiad kedvence vagyok és igen, szeretnék maradni jövőre is.

Sziszi {2007-06-05 08:36}
Szívből gratulálok a csapatnak.Kérdezném,hogy a jövőben
terveznek-e magyar játékosokat igazolni?Véleményem szerint akkor lennénk igazán boldogok ha ezt az eredményt
magyar fiúk produkálták volna. Lásd az utolsó percekben játszó fiatal fiúkat.

Sziszi!

P.P.: Még egyelőre nem végleges a jövő évi keretünk, de ha találunk nagyon tehetséges fiatal játékost, akkor megpróbáljuk Szolnokra csábítani, hogy a helyi tehetséges fiatalokkal együtt egyszer majd több magyar játékossal tudjunk felállni a mérkőzéseken.
Egyelőre csak magyar játékosokkal nem lehet felvenni a versenyt a honi bajnokságban, és a külföldi játékosok nélkül ez a szép siker nem jöhetett volna létre.

Zoli {2007-06-05 09:21}
sziasztok!Meddig tartott a buli a szombati meccs után?

Zoli!

Cziczás: Csütörtök reggel 4.30-ig.

Kutya {2007-06-05 11:14}
Sziasztok. Emelem kalapomat az idei évetek előtt.
Cica, egy személyesebb jellegű kérdés: még nem most lesz ugyan, de ha befejezed a pályafutásodat, akkor elszakadsz majd a kosárlabdától? Vannak esetleg terveid a távoli jövőt illetően?

Kutya!

Cziczás: Még erre nem tudok pontos választ adni, több lehetőség fennáll, egyrészt szeretnék a kosárlabdában is maradni, de a családi vállalkozásban is nagy szükség lenne rám.

kém {2007-06-05 11:16}
Gratula a triplázáshoz! Peti, mennyi időt és energiát emészt majd fel a válogatott? Hogy lehet ezt összegyeztetni a szolnoki edzősködéssel?

Kém!

P.P.: Köszönjük szépen. Egy-két hetem marad a pihenésre, majd az egész nyár a válogatottra való felkészülés jegyében fog telni, amely augusztus közepével fog befejeződni. A szolnoki csapat felkészülése pedig augusztus közepén kezdődik, úgyhogy a válogatott program és a klubérdek összeegyeztethető, nem ütik ki egymást.

White fül {2007-06-05 11:17}
Tudom, hogy ez a kérdés még igen korai, de esetleg van már valami kép arról, hogy szeptemberben milyen felkészülési tornákon veszünk majd részt? Esetleg fogadunk valamilyen szomszédországi csapatot?

White fül!

P. P.: Még korai róla beszélni, hogy a felkészülési programban milyen kupákon fogunk részt venni, illetve milyen edzőmérkőzéseken fogunk szerepelni.

zolly {2007-06-05 13:53}
Először is gratulálok a csapatnak az egész éves kitünő munkáért! Hallani hogy Fraizer meg kereste az Olajt igaz-e? Tudni lehet-e már ki az aki távozik ill. szivetek szerint kit hoznátok ide?A meccsek előtti bemelegitéseknél látni, hogy jó pár játékos nagyon rosszul dob és ez a mérkőzésen is meglátszik (első és a harmadik negyed). Keveslem a fiatalok pályán eltöltött idejét , pedig a bemelegitésnél nagyon jól dobnak, nem lesz rutinjuk és ha máshol lehetőséget kapnak lehet el is mennek.

Zolly!

P.P.: Köszönjük. Fraizerrel semmilyen tárgyalásban nem állunk. Kérdésedre a válaszokat lásd a korábban leírt válaszainkban.
Nem lehet összehasonlítani a bemelegítésnél illetve a mérkőzésen való dobó százalékokat. A meccs folyamán mindenki próbál a tőle telhető módon eredményes lenni, de nyilván ehhez az ellenfeleknek is van egy-két szava.
Fiataljaink évről évre fejlődnek és most kezdenek arra a szintre eljutni, hogy a bajnoki mérkőzéseken is kapjanak bizonyos játékidőt.

m.tibi {2007-06-05 21:03}
Utólag is szeretnék gratulálni a csapatnak, edzőknek, szolnoki sportvezetőknek, támogatóknak és végül, de nem utolsó sorban a szolnoki szurkolóknak akik sokat tettek ezért a sikerért. Igazából mindenki kellett ehhez a nagyszerű eredményhez akiket az előzőekben felsoroltam.Ez a város már kivolt éhezve erre a nagyszerű eredményre melyet makszimálisen megérdemelt.Gratuálok mindenkinek, a kérdéseimet pedig előző írásokban más szurkolótársaim már megfogalmazták.Mindenkinek jó pihenést, nyaralást kívánok, ránkfér! Mimdörökké OLAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m.tibi!

P.P.: Köszönjük a mindenkihez eljutott gratulációt. Szintén jó nyarat és pihenést kívánunk!

név nélkül {2007-06-06 08:22}
Két kérdés a fúkhoz:
- Mikor kezditek meg nyáron a felkészülést?
- Van-e rá esély hogy egy nemzetközi kupában elindulunk?

név nélkül!

Augusztus közepén kezdődik a felkészülési időszak, illetve a külföldi játékosok szeptember elején fognak csatlakozni a csapathoz. A nemzetközi kupában való indulásról még nem voltak tárgyalások.

Charlie {2007-06-06 08:43}
Sziasztok!

Cica tőled azt kérdezném, hogy véleményem szerint a kupadöntő óta feltűnően magabiztosabban játszottál. Mi lehet az oka? A négyes döntőn már látszott rajtad az, hogy ha kell akkor bármikor ráküldesz egy triplát, de onnantól kezdve a bajnokság végéig így is maradt. Gratulálok Neked és az EGÉSZ CSAPATNAK!

Peti!

Tőled azt kérdezném, hogy jövőre milyen poszton tervezed a csapat megerősítését? Tudom kicsit korai a kérdés, még nem tudni 100%-ig ki megy és ki marad, de azért biztos vannak már elképzelések. Pl: Donatas hazamegy és hát igen nagy előny volt számunkra egy olyan csupaszív center (?) aki meccsenként 4-5 triplára képes a padról!! Cziczás: Köszönöm szépen a gratulációt. Úgy ézem, hogy az én játékstílusom az az, hogy felelőtlenül nem dobálgatom a labdát, bár igaz, az elmúlt időszakban valamivel többet próbálkoztam, szerencsére „néha” ez eredménnyel is párosult.

Charlie!

P.P.: Lásd a fentebb említett válaszokat.
Nyilván ha lesz olyan külföldi játékos, aki nem fog visszajönni hozzánk, próbálunk legalább olyan szintűt igazolni a helyére, aki szintén megállja a helyét.

William {2007-06-06 11:29}

PÓK MESTER! Gratulálok MESTERhármaso/d/tok/hoz a hajdanvolt "SPORTKASZINÓBÓL"... Látom cseperednek az utódok, nem kellene e nekik mielébb egy kosárovit indítani, a csapat patronálásával?! /A távlatosabban olcsóbb "légiótlanított" utánpótlás biztosítása okán./ MÁS: Miért nem lehet végre minden meccsen megszervezni azt, - a Csarnok befogadóképtelenségét ismerve - hogy valamelyik szolnoki média rendre helyszini közvetítést adhatna. /Az on-line ügy biza'' gyatra, minimum hang és méginkább képtovábbítással./ KÉSZ-KÖSZ.

William!

P.P.: Köszönjük szépen a gratulációkat. Már a gyerekek is kezdenek megfertőződni a kosárlabdával. Nem mindig olcsóbb egy magyar játékost igazolni, mint egy külföldit.

Danca {2007-06-06 12:58}

Sziasztok! Gratulálok én is az egész stábnak! Nekem még mindig az a benyomásom, hogy az OLAJ játokosainál senki sem tud jobban küzdeni és amíg ezt látom, addig beleférnek a vereségek is! Leginkább engem is az érdekelne, hogy el tudunk-e indulni nemzetközi porondon is-bár tudom, hogy ezt inkább Nyerges Zsolttol kéne kérdeznem. Szerintem nagyon jó reklám lenne Szolnok számára Európában! A másik, hogy úgy járunk, mint a Kaposvár, hogy még mindig nem fizette ki a büntetést, amiért a 2004-es bajnoki címe ellenére nem indult nemzetközi kupában.
Jó pihenést kívánok mindenkinek, szerintem nincs akire nem férne rá!

Danca!

Valóban igazad van, ez egy nagyon jó szellemű társaság volt, akik a pályán egymásért tudtak küzdeni. Örülök, hogy egy ilyen csapatnak lehettem az edzője. A nemzetközi kupában való indulás nem kötelező jellegű, viszont nagyon megterheli az éves költségvetést.

Zagyvapart {2007-06-06 15:14}
Mindenekelőtt gratulálok a a bajnoki címhez, ez volt az Olaj legsikeresebb éve, (kupa+bajnoki cím).
Kérdéseim 1: Együtt marad-e a csapat, esetleg erősítés?
2: A szövetség elnöke Berényi úr miért nem volt itt a bajnoki döntőn, meg volt-e híva?
További sok sikert kívánok!

Zagyva part!

P.P.: Hogy együtt marad-e a csapat és, hogy kik jönnek: választ találsz a fentebb írtakban.
Berényi úr természeten meg volt hívva az érem átadásra, de külföldi elfoglaltsága miatt maradt távol a rendezvényről.

Andrej {2007-06-06 15:57}
Buenos Dias Cica és Sikeredző,
pár kérdés hozzátok:

Cica:
- Véleményed szerint ki a legjobb jelenleg is aktív magyar játékos?
- Donatas formája a döntőre ért a csúcsra (Zorán effektus ''91) minek volt ez köszönhető?
- Milyen volt a közhangulat év elején, közben és a playoffban a csapaton belül?
- Mi motiválja a csapatot jövőre, hiszen az idén mindent megnyertünk amit lehetett? (prózai kérdés)
- Davis szívébe zárta a csapatot, mindent megtett, de sajnos nem térhetett vissza. Hallotta-e az idei sikereket és ha igen mit üzen?
- Szolnok városában a kosárlabda sport "Berkics a "királynak" köszönheti a népszerűségét. Mit éreztél szolnokiként a legutóbbi mérkőzés előtt, amikor előtted szólították pályára?
- Sok ember kint maradt a stadion kapuin kívül, (sajnos nem sikerült a kivetítőket felállítani) nekik mit üzennél?

Sir Pór Péter:
- Véleménye szerint ki a legjobb jelenleg is aktív magyar játékos?
- Jurkunas láthatóan támadásban visszafogottabb volt a sérülése után, volt-e ennek valami oka?
- A rájátszás kezdetekor elhitte-e, hogy bajnok lehet az Olaj? (de valóban!)
- Nehezebb lesz-e a jövő év így, hogy esélyesként ítél majd meg minket a szakma? (nem úgy mint az idén)
- Ennél több sikert egy szezonon belül képtelenség elérni. (MK, alapszakasz, Bajnokság) Mi motiválja ezek után Önt? (hát az ismétlés....???!!!)
- Indul-e a csapat jövőre a nemzetközi kupában? (lehet, hogy korai a kérdés)
- A szezon elején 6 emberrel menetelt a csapat. Nehéz volt-e akkor hirtelen újra beépíteni a felépülő és újonnan érkező játékosokat. (lásd Dombóvár elleni hazai)
- Az utóbbi időben bőven volt alkalmuk az ünneplésre, rászokott-e a pezsgőre?

Andrej!

Cziczás: Szerintem a jelenlegi legjobb magyar kosárlabda játékos a körmendi Németh István.
Ez annak volt köszönhető Donatas remek formája, hogy egy nagyon rutinos játékosról van szó, aki már több play off mérkőzést átélt, Európa számos országában, és ez által tudta, hogy a play off egy teljesen más világ és tudatosan készült rá. Talán ennek tudható be remek játéka.
Év elején a közhangulat jó volt, év közben nagyon jó, a play offban pedig nagyon-nagyon jó.
Természetesen az újabb sikerek motiválnak, ki ne szeretne megint tűzoltóautón a városházára menni?...
Davisról sajnos nem tudok semmit, de innen is üdvözlöm őt. Berkics „a király” valóban nagyon nagy legenda Szolnokon, nagyon-nagyon jó érzés volt, amikor előttem pályára lépett, de ennél még jobb érzés volt az, mikor együtt játszhattam vele, igaz, ez csak edzésen történt. Akik kinnmaradtak a stadionon kívül, őket nagyon sajnálom, azt tanácsolom nekik, hogy legközelebb sokkal korábban jöjjenek.

P.P.: Dávid Kornél szerintem a jelenlegi legjobb magyar játékos. Jurkunas valóban támadásban visszaesett sérülése után, viszont védekezésben olyan extra teljesítményekre képes, ami feledteti a gyengébb támadó játékát. Nagyon sok olyan mutatóval rendelkezik, ami a statisztikai lapon nem található meg.
Rájátszás kezdetekor hittem benne, hogy bajnokok lehetünk, de nem tudtam .Jövőre biztos minden csapat a bajnokot akarja megverni, ezért nekünk kétszeres erővel kell küzdenünk mindenkivel szemben. Olyan nagyon sok sikert még nem értünk el, hogy ne lenne számunkra motiváció a következő bajnokságra is. Fiatal edzőként nyilván nem lehet csupán az idei jó szerepléssel megelégedni.A nemzetközi kupakérdés még nem dőlt el, szezon közben felépülő, illetve újonnan érkező játékosokat abszolút nem volt nehéz beépíteni a csapatba, mivel olyan mentalitású sportolók, akik alázattal vannak a kosárlabda iránt.
Nem vagyok nagy pezsgő fogyasztó.

név nélkül {2007-06-06 17:14}
SZERINTEM HA INDULUNK NEMZETKÖZI SZINTEN,HÁT.
ÉN AZT MONDOM NEM KÉNE!!! HOGY MIÉRT?
-A HAZAI BAJNOKI MECSEKEN LÁTSZODNI FOG HOGY A CSAPAT FÁRADT /PL.PAKS/
-MOST VÉGRE VALAMENYIRE STABIL A OLAJ KK ANYAGI HELYZETTE NEM KÉNE + KIADÁSOKBA BELEMENI!!
-A VÉGE AZ LENNE, A CSAPAT FÁRADT, A PÉNZ ELFOGYOTT, S KÜZDHETÜNK 2 ÉV MÚLVA ISMÉT HOGY A LEGJOBB 8 KÖZÖTT SZEREPELJÜNK.
REMÉLEM BÖLCSEK VAGYTOK, S A NEMZETKÖZI VERSENYEKET EGYENLŐRE MELŐZNI FOGJUK!
MAJD HA LESZ ISMÉT EGY MOL-HOZ HASONLÓ TÁMOGATÓNK, S MEGFELELŐ CSEREPADUNK AZT MONDOM SEMMI AKADÁLYA!!
SOK SZERENCSÉT NEKTEK A JÖVŐBEN IS, GRATULÁLUNK AZ EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEKÉRT!!!

Név nélkül!

P.P.: A külföldi szereplésről még nem tudunk mit mondani. Nagyon jól látod a külföldi szerepléssel való dolgokat.

zolly {2007-06-06 18:41}
Mikor tudhatjuk meg , hogy kik távoznak a csapatból ? Tervezitek-e a bajban levő Körmendről játékos leigazolást pl.Kutasi,Ferencz, Vavra vagy jobb a békesség? Ték Ték Ték - Piros Feketék !!

Zolly!

P.P.: Idáig a csapat dolgozott, most a vezetők dolgoznak, mindennap folynak a tárgyalások a játékosokkal, még egy kis időnek el kell telnie, hogy biztos dolgokat lehessen elmondani. Körmendi játékosok leigazolásáról pedig nem esett szó a klub házatáján.

moldi {2007-06-06 19:05}

Pór Petitől szeretném megkérdezni,hogy amikor már látja hogy a csapat rettenetesen fáradt-pl.a Pécs elleni ötödik és a Körmend elleni első meccs- milyen módszerrel tudja őket pihentetni.Mert én szerintem Körmenden ennek köszönhető a sok-sok sérült és nemcsak a balszerencsének.Ami a kupaindulást illeti:szerintem el kellene indulni,ezzel kivívnánk a hazai kosarastábor elismerését,továbbá bele kerülnénk a nemzetközi vérkeringésbe és nem mellékesen ez az ami motiválhatná a csapatot.

moldi!

P.P.: A rájátszásban tudvalévő, hogy nagyon sűrűn vannak a mérkőzések, ezért nagyon fontos megtalálni, hogy mennyi pihenőidőt adjon az edző a csapat számára, illetve milyen regeneráló edzéseket tartson, és mindemellett milyen pulzusszámon dolgoztassa a fiúkat az edzéseken, hogy ne fáradjanak, hanem inkább frissüljenek a terhelés hatására.
A nemzetközi kupában való indulás nagyon összetett kérdés, nagyon sok feltételnek meg kell ahhoz felelni, hogy a csapat elindulhasson.
Mo.kosárlabda fővárosa Szolnok {2007-06-06 21:27}
én azt szeretném kérdezni pór petitől hogy ugye mindjárt itt van az átigazolás.és hogy mi mit várhatunk??
Mo. kosárlabda fővárosa Szolnok!
P.P.: A válaszokat a fentiekben már olvashattad.

zeno {2007-06-06 21:34}
Minden elismerésem és óriási köszönet a csapatnak az idei kosárélményekért,a kupa- és bajnoki címért!Hihetetlen öröm számomra,hogy a csapattal együtt izgulhattam és ünnepelhettem a fiestán!
Sokszor elhangzott,hogy ez a csapat milyen jó közösség,s a sikerek annak is köszönhetők,hogy a pályán igazi csapatként játszotok.Azt már olvastam,hogy Kelley,Jurkunas,Andris jövőre is marad.Tóth Zoli is azt nyilatkozta,szeretnék együtt tartani a csapatot. Akkor remélhetem ,hogy Donatas a következő évadban is nálunk játszik?És Hollins?Nekem úgy tűnt,nagyon akarnak,ha kell csúsznak-másznak a pályán,és mindent megtesznek a győzelemért:triplákkal,betörésekkel,lepattanókkal,fontos gólpasszokkal,mikor mire van szükség.
Nagyon örülök,hogy ennek a csapatnak szurkolhattam,s jövőre is szeretnék nektek szurkolni!

zeno!

P.P.: A játékosok megtartásával kapcsolatban a fentiekben megtalálod a választ.
Igazad van, ez a csapat valóban egy csupa nagybetűs CSAPAT volt a bajnokság folyamán, akik bármikor úgy küzdöttek a pályán, mintha az életükért küzdenének.

laci {2007-06-06 22:12}
Peti! A következő idényt hány légióssal képzelitek el?
Cica! Mielőtt bekerültél a felnőtt csapatba azelőtt nem szurkoltál a B-középben? Vagy ha befejezed az aktív pályafutásodat, szeretettel várunk!:-)

laci!

P.P.: Függ attól, hogy a kosárlabda szövetségben elfogadják-e azt az újítást, hogy egy magyar játékosnak mindig a pályán kell lennie.

Czicza: Állandó tagja voltam a B-középnek, nagymamám gyűjtötte folyamatosan az újságokat, hogy mérkőzés előtt elkezdhessem vágni a papírfecniket. Ha befejeztem az aktív pályafutásomat, természetesen akkor is Olaj-szurkoló maradok.

nazol {2007-06-06 22:19}
Sziasztok! Én is gratulálok a bajnoki címhez, óriási volt, amit idén muveltetek!
Az én kérdésem kicsit gazdasági jellegu lenne. Mégpedig, hogy a vezetés nem gondolt rá, hogy végre egy szurkolói boltot nyisson a rajongók részére? (Mezek, gatyák, pólók, kulcstartók, zászlók, poszterek, bigyók...stb.) Szerintem boven lenne keletje a dolgoknak, a fél város megorül a csapatért, így is a szurkolói csoportok "gyártogattak" maguknak cuccokat.
nazol!

P.P.: Úgy hallottam, hogy a vezetőség az idei szezonban mindent meg fog tenni azért, hogy a szurkolóknak kielégítse mindennemű vágyát.

zakarias {2007-06-07 06:39}
Üdv Szolnok büszkeségeinek!Gratulálok a bajnoki és kupagyőzelemhez és köszönöm az idei év sok-sok felejthetetlen pillanatát!
16 évvel ezelőtt a bajnokság megynyerése után leadtak a szolnok tv-n egy színvonalas összeállítást Út a döntőig címmel a bajnokcsapatról,a meccsek legjobb pillanatatairól,az ünneplésről ,hangulatos beszégetésekkel a játékosokkal./amit láttam,nagyon tetszett,és sajnos azóta sem tudtam megszerezni./
Szóval nem terveztek valami hasonló filmet DVd-t megjelentetni a kupa és bajnokcsapatról?Esetleg együtt kiadni a két filmet: a 91es és a 2007es bajnokcsapatról?
Nagy örömet szereznétek nekünk,s akkor nemcsak a belső mozinkra kellene hagyatkoznunk,ha fel akarjuk idézni ezeket a fantasztikus meccseket és a fiestát.

zakarias!

P.P.: A Szolnok Városi Televízió rengeteg felvételt készített a bajnoki ünneplésről, illetve a mérkőzésekről. A megnyert Magyar Kupa után jelent már meg egy dvd összevágott formában, biztos vagyok benne, hogy a bajnoki aranyról is szólni fog egy újabb dvd.

acsa121 {2007-06-07 11:02}
sziasztok!
elősször is gratulálok az idei teljesítményért,szenzációs volt!A csapat háza táján mi várható?távozások,igazolások?
Egy nem teljesen ide tartozó kérdés és bocsi ezért mindenkinek,de valaki nem tudja mennyi a köv szezonra a bérlet?

acsa 121!

P.P.: A kérdésedre a válaszokat az előző írásokban elolvashatod. Bérlet áráról nem tudok felvilágosítást adni. Ha találunk nagyon tehetséges magyar fiatal játékost, akkor megpróbáljuk Szolnokra csábítani, hogy a saját nevelésű fiataljainkkal együtt elindítsuk őket egy másik bajnokságban, ahol megfelelő játékidő juthat nekik, megszerezhetik a kellő rutint, és így kinevelődve bármelyikük előtt nyitva áll a kapu a felnőtt csapathoz.

A Fakupec barátja {2007-06-06 11:22}
GRATULÁLOK Tesó

Fakupec barátja!

Cziczás: Köszönöm szépen FŐKUPEC!

Smile:) {2007-06-07 12:58}
Szia Cica és szia Pór Peti!
Először is szeretnék nagyon-nagyon gratulálni a bajnoki címhez!Boldog vagyok,hogy ott lehettem a meccsen,és az azt követő ünneplésen,és büszke vagyok arra,hogy szolnoki lehetek!!! De azt szeretném megkérdezni,hogy a szervezést esetleg nem lehetett volna jobban megoldani.Senkinek nem kívánom,hogy átélje a nyomakodást az ajtó felé.Ráadásul egy idő után a bérletesek sem tudtak átjutni a tömegen.Nem lehetne ezt valahogy jobban megoldani?Nyitni egy külön kaput a bérleteseknek vagy valami más megoldást találni?
És azt is meg szeretném kérdezni,hogy a csapat tagjait mennyire zavarják a rajongók?Mert jó sokan vannak (vagyunk), és ez mennyire tudja megzavarni a felkészülést,és a játékot?És akik az utcán felismernek zavarnak titeket?
Mégegyszer szeretnék gratulálni a csapat összes tagjának,és kívánok további sok sikert!
Sziasztok!
:)))

Smile!

P.P.: Mindenki, akik a rendezésért felelősek,azon vannak, hogy minél gördülékenyebben menjen a beléptetés a mérkőzésekre, de már egy ekkora embertömeget, ami kialakult a meccsek előtt, elég nehéz kezelni.
Cziczás: Abszolút nem zavarnak a rajongók. Sőt, van, aki kifejezetten élvezi, hogy körülrajongják őket. A szurkolói szeretet a mérkőzéseken óriási plusz erőt jelent nekünk.

Lea {2007-06-07 12:55}
Szia Czicza!!!! Gratulálok az egész csapatnak a kupagyőzelemhez és a bajnoki címhez is!!! Nagyon jól játszottatok és megérdemeltétek a győzelmet!! :)
Czicza!!! Szeretsz csapatkapitány lenni?? És ha igen akkor miért?? Mert úgy látom h nagyon jól végzed a munkád és jó csapatkapitány vagy és jól összetart a csapat!!!
És amúgy HAJRÁ OLAJ!!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!! :)

Lea!

Cziczás: Köszönjük szépen a gratulációt! Igen, szeretek csapatkapitány lenni. Megpróbálok a csapattársaimért megtenni mindent és nagyon sokszor én vagyok az összetartó kapocs az edző és a játékosok között. Hajrá Olaj!

Rimóczi János {2007-06-07 12:54}

Életre szóló élményt szereztetek ismét.
Köszönöm!

Rimóczi János!

Cziczás: Mindenki jól járt, mert mi is életre szóló élményt kaptunk tőletek! Köszönjük!

Adri {2007-06-07 12:49}

Helló Czicza, üdv Péter bá!
Jó sok kérdésem lenne de mivel csomóan vannak ezért ígérem röviden fogok kérdezősködni!
Először is egy kis vissza tekintés szombatra...
Péter bá(alias mester edző): milyen érzés volt mikor a közönség dobálni kezdte? Én tuti szívrohamot kaptam volna de biztos nagyon jó volt...!
Czicza(alias főbika): úgy láttam te nagyon élvezed hogy imád a szurkoló tábor...! Önfeledten vetetted le a tűzoltó kocsiról magad...! Számodra milyen érzés hogy ennyi ember szeret téged és tisztelnek illetve felnéznek rád?(többek közt én is)...
Szerintem mindketten tiszteletre méltó emberek vagytok és határozottan kijelentem hogy megérdemelte a csapat a bajnoki címet!Mindketten sokat tettek a csapatért ezért számotokra külön dícsért jár tőlem!
Tisztelet mindkettőtöknek!

Adri!

P.P.: Felemelő érzés volt amikor elkezdődött a feldobálás. Csak egy dologért szurkoltam: legyen mindig valaki, aki elkap!
Cziczás: Szeretem, hogy szeretnek az emberek. Ezzel azt hiszem, mindenki így van. Csodálatos érzés érezni az emberek szeretetét és tiszteletét. Ilyenkor az ember elfelejti, hogy nincs hétvégéje, ünnepnapja, csak nagyon ritkán.

P.P. és Cziczás: Mégegyszer köszönjük szépen az elismerést!
Nagyon boldogok vagyunk, hogy mindketten szolnokiként tehettünk egy kicsit Szolnokért.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!