Sport

2007.09.28. 14:50

Az egykori olimpikon 500. bajnoki meccsére készül

Az OB I-es vízilabda bajnokság második fordulójában a Domino Honvéd vendégeként csobban a Kőér úti uszoda vízébe a Szolnoki Főiskola VSC legénysége. A szombaton este hat órakor kezdődő összecsapás előtt a Magyar Vízilabda Szövetség vezetői köszöntik Mohi Zoltán, a szolnokiak kiválóságát, aki 500. OB I-es felnőtt bajnoki mérkőzésére készül.

SZOLJON

Az OB I-es vízilabda bajnokság második fordulójában a Domino Honvéd vendégeként csobban a Kőér úti uszoda vízébe a Szolnoki Főiskola VSC legénysége. Az elmúlt heti nyitó körben az immár Benedek és Biros nélkül felálló fővárosiak 24-4-re nyertek Szentesen, míg a mieink 16-10-es vereséget szenvedtek az Eger otthonában.

— A Szegedről igazolt Plézer Jánosnak megjött a játékengedélye, így számíthatok a bekk szereplésére. Ellenben Csányi Gyuri keze még nem jött rendbe, Kistamás Zsolti és Cseh Sanyi betegek voltak a héten, csak meccs előtt dől el a játékuk. Egyértelmű, hogy az olimpiai, világ és Európa-bajnokokkal felálló a Honvéd a mérkőzés esélyese, mi akárcsak egy hete Egerben, most is szeretnénk tisztességesen helytállni — jelezte Lukács Dénes, a szolnokiak vezetőedzője.

A szombaton este hat órakor kezdődő összecsapás előtt a Magyar Vízilabda Szövetség vezetői köszöntik Mohi Zoltán, a szolnokiak kiválóságát, aki 500. OB I-es felnőtt bajnoki mérkőzésére készül. A rutinos játékos világéletében csak szolnoki színekben pólózott, tagja volt az 1985-ben MNK győztes csapatnak. A felnőtt válogatottban 72-szer, többek között a szöuli olimpián is szerepelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!