Sport

2007.09.23. 18:20

Csak a Szolnoki Spartacus tudta begyűjteni a három pontot

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportjában döntetlenül végződött a füredi rangadó, otthon kapott ki a Jászapáti, s nyert a Szolnoki Spartacus.

SZOLJON

Tiszafüred—Putnok 1-1 (0-1)
Tiszafüred, 500 n., v.: Sándor
TISZAFÜRED: ULVICKI — Földvári, BALLA, Herpai, Bozsó (Habóczki) — PELLES, Ivicz, Tóth, Földi (Berkes) — Szigetvári (Dorcsák), DAJKA. Edző: Csillag László.
PUTNOK: Varsányi — SZABÓ (Polyák), Nagy, MÁRKUS, Boczki — BUKU, Sipos (Sárpi), GÁL, Bányász — Darai, Füleki (Lázár). Edző: Koszta Péter.
Gólszerzők: Pelles (76., tizenegyes), ill. Buku (19.).
Kiállítva: Földvári (90.).
Jó iramú mérkőzésen nem volt szerencséjük a hazaiaknak. A vendégek produkcióját csak edzőjük viselkedése rontotta le.
Csillag László: — A már-már szokásos védelmi hibánkat ellenfelünk kihasználta, és a szervezett Putnok ellen csak az egyenlítésre futotta.
Koszta Péter: — A mérkőzés képe alapján reális a döntetlen, de nem a játékvezetőnek kellett volna döntenie ebben.

Jászapáti—RAFC 2-3 (2-2)
Jászapáti, 300 n., v.: Pál.
JÁSZAPÁTI: Tajti J. — Varga M., LAJKOVICS, BARTUSKA, Nagy L. — Bodor, Mosonyi, Molnár J., Kóczián (Balogh A.) — Víg, Kotula. Edző: Szabó András.
RAFC: HAUER— Vigyinszki, Zoufal, SZŐKE, Lázár (Gallai) — Polyák (Jávor), Mayer, Fekete, BESENYEI — KASINSZKI (Deme), Hazai. Edző: Nahóczki Attila.
Gólszerzők: Lajkovics (4.), Kotula (34.), ill. Mayer (11., tizenegyesből), Polyák (17.), Jávor (85.)
A mérkőzés úgy indult, hogy a hazai csapat simán nyeri a mérkőzést, de a végén mégis a vendégcsapat talált a kapuba, s vitte haza a három pontot.
Szabó András: — Az első félidőben rosszul játszottunk. A másodikban nem volt szerencsénk.
Nahóczki Attila: — Változatos és küzdelmes mérkőzésen jobb helyzetkihasználással nyertünk.

Sz. Spartacus—Csongrád 2-1 (1-0)
Vegyiművek-pálya, 200 n., v.: Kristóf
SPARTACUS: KONCZ — Szabó, LUCA, BEZZEG, Boda — GÓDOR (Lippai), Fülöp, Dálnoki, HORVÁTH Cs. (Burján) — Sárkány, RUSKÓ (Bogdán). Edző: Gömöri Béla.
CSONGRÁD: Bíró — Szeri, BAGI, FORGÓ, Bánfi — Szűcs, Antal (Bárdosi), KELLER Z., Keller I. (Kozma) — KATONA, Bertók (Lévai). Edző: Markó Milosevics.
Gólszerzők: Gódor (19.), Horváth Cs. (64.), ill. Katona (51.)
A végig jó iramú és színvonalas, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak kerültek ki győztesen a küzdelemből.
Gömöri Béla: — Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, hiszen vezetésünk után gólhelyzeteket hagyunk ki. Az eredmény reális.
Markó Milosevics: — Jó volt a meccs. Két gólt kaptunk a nem megfelelő koncentrálás miatt. Gratulálok az ellenfélnek a korrekt játékért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!