Sport

2007.09.22. 18:55

Jászberényi bravúr a Kecskemét ellen

A labdarúgó NB II. keleti csoportjában a második helyen tanyázó Kecskemét nyerni utazott Jászberényben, ám mégis pont nélkül távozott.

SZOLJON

Jászberényi SE Vasas—Kecskemét 1-0 (1-0)
Jászberény, 800 néző, vezette: Kovács G. (Schuszter, Raff).
Jászberény: ROZA — Fekete G., MAJZIK, Szeles, Lukácsi — Bárkányi — Benedek (Gulyás, 50.), KÁDÁR, Fele (Szűcs L., 76.), HÍDVÉGI— Németh (Kovács Á., 89.). Edző: Sándor István.
Kecskemét: TÓTH Z. — Koszó, Gyagya, Lovric, Farkas I. — LUNGU — Csordás (Kotunovics, a szünetben), Némedi, SAVIC, Yannick (Balázs, a szünetben) — Kormos (Szabó T., 70.). Edző: Tomislav Szivic.
42. perc: Hídvégi egy elveszett labdát futott be a baloldalon, megkerülte a keresztezni akaró Gyagyát, élesen kapu elé lőtt labdáját Németh Gyula egy lépésről pofozta a hálóba, 1-0.
Kimondottan jó iramú színvonalas mérkőzést láthatott a szép számú publikum. Mindkét félidő első negyed órája kecskeméti fölénnyel telt, ám azt követően a hazai együttes lényegesen veszélyesebben játszott, mint riválisa. A hazai együttesből többen is átlagon felüli teljesítményt nyújtottak, s amennyiben a piros-kékeknek egy kicsit nagyobb szerencséjük van, simább győzelmet arathattak volna.
Sándor István: — Jól játszott a Kecskemét, de mi sem voltunk rosszak, így izgalmas, jó meccset láthatott a közönség. Fontos győzelmet arattunk, s ehhez gratulálok csapatomnak.
Tomislav Szivic: — A Jászberény jobban akarta a győzelmet, s bár többet birtokoltuk a labdát, mezőnyfölényünkkel nem tudtunk mit kezdeni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!