Sport

2008.02.08. 15:27

Három helyszínen küzdenek a csapatok

Az elmúlt hétvégén Kunszentmártonban rajtolt, szombaton Tiszafüreden és Túrkevén, míg vasárnap újra Túrkeven, valamint Jászberényben folytatódnak a megyei téli terembajnokság küzdelmei.

Varga Csaba

Az idei kupasorozatra nem kevesebb, mint negyvenhárom együttes adta le nevezését. A két NB III-as a Tiszafüred és  Jászapáti gárdája mellett a megyei bajnokságban részt vevő klubok érdekeltek a terembajnokságban.
Az elmúlt hét végi első körben az Újszász és a KUTE csapata harcolta ki fináléba jutást, amit a jövő szombaton rendeznek meg Kunszentmártonban.  A további nyolc alakulat a hétvégén kvalifikálhatja magát a döntőbe.  
A mérkőzések a négyes csoportokban 2x15, az ötösökben 2x12 percig tartanak, egy csapat maximum tizenöt — érvényes játékengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkező — játékost nevezhet a napi küzdelmekre. Változás az elmúlt évekhez képest, hogy ezúttal a kapus mellett csupán négy mezőnyjátékos lehet egy csapatban egyszerre a pályán.  Az elmúlt években rendre jól szereplő tiszafürediek és a fegyvernekiek ismét esélyesnek számítanak. Mivel megyei csapatokban szereplő játékosok nagy része a különböző pénzdíjas tornákon végfutballozta a telet, ezért mindegyik csoportban öldöklő harc várható a döntőbe jutásért.

A hétvégi program
Szombat, Tiszafüred, A csoport, 9.00: Abádszalók, Kunhegyes, Tiszabura, Tiszagyenda. B csoport, 12.30: Tiszafüred, Nagyiván, Tiszaszentimre, Kunmadaras.
Szombat, Túrkeve, A csoport, 9.00: Törökszentmiklós, Zagyvarékas, Berekfürdő, Örményes. B csoport, 12.30: Túrkeve, Szászberek, Kenderes, Kőtelek.
Vasárnap, Jászberény, Hűtőgépgyári Sportcsarnok, A csoport, 8.00: Jászapáti, Fiatalok VSE, Jánoshida, Jászalsószentgyörgy, Jászboldogháza. B csoport, 13.00: Jászárokszállás, Jászkisér, Jászfényszaru, Pusztamonostor, Alattyán.
Vasárnap, Túrkeve, A csoport, 9.00: Mezőtúr, Jászladány, Fegyvernek, Tiszapüspöki. B csoport, 12.30: Karcag, Kisújszállás, Szajol, Nagykörű.

Varga Csaba -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!