Sport

2008.02.27. 14:11

Hazai pályán kapott ki a Jászkun Volán gárdája

A férfi asztalitenisz NB I-ben újabb fordulót játszottak, sajnos a Jászkun Volánnak nem sikerült pont szerezni a jó erőkből álló békési legénységgel szemben.

Varga Csaba

Jászkun Volán SC—Békési TE    6:12
Győzött: Füzes 4, Szöllősi 1, Füzes—Szöllősi 1, ill. Balogh 3, Sebestyén 3, Bottyánszki 3, Csarnai 2, Csarnai—Balogh 1.
 Az őszi fordulóhoz képest erősített a Békés: a volt exraligás Balogh József igazolt a viharsarki csapatba. Ebben a felállásban a vendégek jóval egységesebb csapat benyomását keltették, és vissza is vágtak a volánosoknak a Békésen elszenvedett vereségért. Az eredmény pont ugyanannyi lett csak fordítva, most a Békés nyert 12:6-ra. A szolnokiak közül kiemelkedett Füzes Ádám, aki százszázalékos teljesítményt nyújtott. A biztos bennmaradást jelentő nyolcadik hely megszerzése a volánosoknak így igen messze került, bár még öt forduló hátravan a bajnokságból. A további párosításban a H-Generál Jászberény 12:6-ra verte a Szolnoki Tisza SE csapatát. Március 8-án a Szolnoki Főiskola csarnokában játsszák a Tisza SE—Jászkun Volán rangadót
A bajnokság állása: 1. Kiskunfélegyháza 24 pont, 2.  Cegléd 21, 3. Borsod Volán 16, 4. Apagy 14,  5. Szeged 13, 6. H-Generál 10, 7. Tisza SE 9, 8. Békés  7, 9. Jászkun Volán 6,  10. Diósgyőr 6. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!