Sport

2008.02.29. 10:35

Indul a tavaszi hadjárat

Három és fél hónapos szünet után ma délután megkezdődik, pontosabban folytatódik a labdarúgó NB II. küzdelemsorozata. A tavaszi idény tizenöt mérkőzése ádáz csatát ígér a feljutás szempontjából, s hosszú idő után végre megyebeli csapatért is szoríthatunk a külön versenyfutásson.

Gelei József

Szolnoki MÁV-Mondi—Tököl
Amire emberemlékezet óta nem volt példa Szolnokon, február végén locsolni kellett a Tiszaligeti-stadion játékterét.
— A kemény talajnak köszönhetően több játékosom is kisebb, nagyobb izületi fájdalmakra panaszkodott az elmúlt napokban, de szerencsére a két maródi, Bogdán Gábor és Mile Krisztián kivételével talán egyedül Pintér Lászlóra nem számíthatok — felelte érdeklődésünkre a pénteki edzés előtt a kék-sárgák szakvezetője, Vígh Tibor. — Az első fordulóban még soha nem lehet papírformáról beszélni, hiszen a szünet alatt alaposan átalakulhattak a keretek. Mindentől függetlenül, nekünk van elszámolni valónk a tököliekkel, hiszen bármilyen jól is szerepeltünk az ősszel, az augusztusi nyitányon vereséget szenvedtünk az újonc otthonában. Céljaink eléréséhez a hazai meccseket be kell hozni, azaz nyernünk kell ma délután.
A tervezett kezdőcsapat: Rézsó — Kiss Z., Antal, Balogh, Gohér — Freud, Szalai, Ulvicki, Gulyás — Farkas K., Remili.
A tököli együttesből a hírek szerint távozott a legismertebb játékos, az egykori válogatott Hamar István, valamint a középső védő Póti Krisztián. Helyükre hárman érkeztek Kecskemétről: a védő Kurucsai, a középpályás Mójzes és a csatár Kása. Több olyan játékos is megtalálható Lesskó Zoltán együttesében, aki egykoron megyénk együttesében szerepelt. Kádár Zsolt és Palásti Sándor tavaly még a Karcag, Kiss Péter néhány éve még a Szolnok sikeréért küzdött.

Hét végi menetrend a Keleti csoportban

Szombat, 14.30: Szolnoki MÁV Mondi—Tököl (Takács János), Vác—Jászberényi SE Vasas (Fábián Mihály), Kazincbarcika—Baktalórántháza (játékvezető: Pető Péter), Vecsés—Cegléd (Gyarmati II. Tibor), Orosháza—Tuzsér (Szöllösi Ferenc).

Vasárnap, 14.30: BKV Előre—FTC (Veizer Roland), Makó—Kecskemét (Bede Ferenc), Bőcs—Mezőkövesd (Sápi Csaba).

Vasárnap, 14.30: BKV Előre—FTC (Veizer Roland), Makó—Kecskemét (Bede Ferenc), Bőcs—Mezőkövesd (Sápi Csaba).

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!