Sport

2008.02.19. 10:06

Kispályás floorball-torna a RISZI-ben

A szolnoki Ruhaipari Szakközép- és Szakiskola nem csak a tanintézményben zajló oktatómunkával, hanem sportéletével is rendre felhívja magára a figyelmet.

SZOLJON

Eddig elsősorban az erősportban "utazott", most azonban egy merőben új, ám a fiatalok körében egyre népszerűbb sportág küzdelmeire invitálta a megyeszékhely középiskoláit.
Szerdán 12 órától első alkalommal rendezi meg - a Szolnoki Canniballs FL segítségével - a RISZI-próbát floorballos csapatok számára. Hét középiskola tizenkét együttese lép parkettre az amatőr kispályás viadalon az iskola tornacsarnokában. Az előzetes nevezések alapján színvonalas, izgalmas mérkőzések várhatóak. Több érdekes látnivalót is felfedezhetnek a versenyre kilátogató szurkolók, sportolók az otthont adó intézmény épületében, hiszen a mérkőzések a hagyományos szakmai hét keretein belül zajlanak.
A nevezett csapatok: SOSZI, SZIG, Pálfy I., Pálfy II., Tiszaparti I., Tiszaparti II., Verseghy Dream Team, Közgé Dream Team, Közgé Gumikacsák, RISZI I., RISZI II. A csapatokat három csoportra osztották, a körmérkőzéseket követően az első helyezettek egymás közti összecsapásokkal döntik el a dobogós sorrendet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!