Sport

2008.02.17. 14:56

Rebryk góllal mutatkozott be a Jászberényben

Újabb előkészületi mérkőzést játszottt a március elsejei, Vác elleni bajnoki rajtra készülő Jászberényi SE Vasas labdarúgó csapata.

SZOLJON

Kispesten, a Honvéd ellen folytatta sűrű programját a berényi csapat, mely harmadik előkészületi meccsét játszotta a héten. Szeles távollétében (Kaposváron van próbajátékon) Sándor István vezetőedző Hevesi-Tóth Tamást próbálta ki a védelem közepén. A jó felépítésű játékos már előző klubjában, Martfűn is játszott ilyen szerepkörben. Hogy ő lesz-e a végleges megoldás ezen a poszton, még nem tudni, de növelheti a variációs lehetőségeket. A korábbi felkészülési találkozókon Bárkányit, illetve az újonnan érkezett Dénes Jenőt is tesztelte már a szakvezető a hátsó alakzatban. Első mérkőzésén mindjárt megszerezte első gólját a Vasastól kölcsönbe kapott ukrán Denisz Rebryk. Ezzel a találattal vezetett is a Jászberény Kispesten, a szünet után azonban az időnként túl keményen játszó hazaiak fordítottak és végül 2-1-re nyertek. A piros-kékek legközelebb szerdán a gyöngyösiek ellen, idegenben lépnek pályára.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!