Sport

2008.02.29. 10:34

Változások a kezdőcsapatban

Szombaton, idegenben kezdi meg szereplését a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában a berényi együttes.

Gelei József

Vác—Jászberényi SE Vasas
Ha lehet rangadóról beszélni a nyitófordulóban, hát a Duna-parti összecsapás mindenképpen az, hiszen a negyedik helyezett fogadja az ötödiket.
- Bár fizikálisan jó állapotban van a csapat, sajnos mégsem a legjobb előjelekkel készülünk Vácra - vélekedett a piros-kékek vezetőedzője, Sándor István. - Ősszel kialakult kezdőcsapatunkat három helyen is meg kell változtatnom: Kádár Gusztáv műtét után még mindig csak lábadozik, Fele Sándor egy hete tüdőgyulladással ágynak dőlt, míg Szeles Szabolcsot az átigazolás utolsó napjaiban vitte el a Kaposvár. Ráadásul az egyik új fiú, Hevesi-Tóth Tamás három sárga lapot hozott magával, így eltiltással kezdi a szezont. Ennek ellenére ponttal, pontokkal szeretnénk hazatérni Vácról.
A tervezett kezdőcsapat: Roza (Haisza) - Fekete G., Póti, Majzik, Hídvégi - Benedek, Lukácsi, Bárkányi, Mohácsi (Hamar) - Németh, Rebryk.
A hazaiak szakvezetője, Verebes József öt játékost igazolt februárban: a két francia (Windsor, Wilfried) és egy brazil (Mareco) idegenlégiós mellett a soroksári Gábor és az újbudai Kocsis számít új szerzeménynek a piros-kékeknél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!