Sport

2008.03.28. 12:20

A Fradinak van nagyobb veszítenivalója a vasárnapi rangadón

Verőfényes napsütés, szélcsend és 18-20 fok várható vasárnap délidőben — áll a meteorológiai előrejelzésben. Hogy mindennek mi köze van a sporthoz? Mivel a szolnoki Tiszaligeti Stadionban nincs fedett lelátó, szurkolók ezreit érinti az időjárásjelentés.

SZOLJON

Vasárnap is kinyitnak a pénztárak

Mivel a Szolnoki MÁV-Mondi és a Ferencváros óriási versenyfutásban van a bajnoki címért, óriási az érdeklődés a rangadó iránt. Elővételben többezer jegy elkelt mind a megyeszékhelyen, mind a fővárosban. A házigazdáktól kapott információ szerint csupán néhány száz belépő vár már csak gazdára. Vasárnap délelőtt 10 órakor még kinyitnak a Tiszaligeti Stadion pénztárai, így aki még nem szerezte be jegyét, a mérkőzés előtt, a helyszínen is megteheti. Már ameddig ki nem teszik a "minden jegy elkelt" táblát.

Vasárnap 13 órakor rendezik az év mérkőzését Szolnokon. A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának listavezetője az ország legnépszerűbb csapatát fogadja a Tiszaligeti Stadionban. Várhatóan tízezer néző előtt. A felfokozott érdeklődésre való tekintettel, a www.szoljon.hu internetes portálunk vasárnap 13 órától élőben közvetíti a rangadót.

Szolnoki MÁV-Mondi—Ferencváros
Már 2006 augusztusában, mikor a zöld-fehérek először szerepeltek bajnoki mérkőzésen a Tiszaligetben, akkor is közel nyolcezren tekintették meg élőben az összecsapást. Pedig igazi tétje még nem is volt a találkozónak, hiszen minderre a második fordulóban került sor. Most azonban igazi, vérremenő rangadó lesz, melynek eredménye döntően befolyásolhatja a feljutást vívott harc végkimenetelét.
— Azt hiszem a nagyobb nyomás a ferencvárosiakon van, nekik ugyanis csak a győzelem az elfogadható eredmény — vélekedett a pénteki edzés előtt a házigazdák vezetőedzője, Vígh Tibor. — Bár mi állunk az élen, azért tisztában vagyunk vele, a meccs esélyese a Fradi. Csak rendkívül fegyelmezett, taktikus játékkal lephetjük meg őket.
Sajnos a listavezető heti edzésmunkája nem úgy sikerült, ahogy azt szerették volna. Többen is lázas betegséggel ágynak dőltek, s bár vasárnapra majd mindannyian meggyógyultak, kérdéses, hogy mennyit vesztettek erejükből a játékosok.

A tervezett kezdő tizenegy: Rézsó - Kiss Z., Antal, Balogh P, Gohér - Freud, Pintér, Ulvicki, Bogdán - Farkas K., Remili.
Ami a zöld-fehéreket illeti: eltiltott játékosa nincs a Ferencvárosnak, s a hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Bartha László és Vincze Ottó is felépült, így minden bizonnyal ott lesznek Csank János vasárnapi keretében.

Vasárnap is kinyitnak a pénztárak Mivel a Szolnoki MÁV-Mondi és a Ferencváros óriási versenyfutásban van a bajnoki címért, óriási az érdeklődés a rangadó iránt. Elővételben többezer jegy elkelt mind a megyeszékhelyen, mind a fővárosban. A házigazdáktól kapott információ szerint csupán néhány száz belépő vár már csak gazdára. Vasárnap délelőtt 10 órakor még kinyitnak a Tiszaligeti Stadion pénztárai, így aki még nem szerezte be jegyét, a mérkőzés előtt, a helyszínen is megteheti. Már ameddig ki nem teszik a "minden jegy elkelt" táblát.

-->

Ezek is érdekelhetik