Sport

2008.08.12. 10:57

Elkezdték a felkészülést a kosaras lányok

A Mészáros Zoltán vezette női együttes már a múlt héten felvette munkát, hiszen számukra október elsején lesz a bajnoki rajt.

V.Cs.

A szakember elmondta, hogy minden egyes játékos szorgalmasan dolgozik a heti tíz tiszaligeti tréningen, melynek programjában atlétika, erősítő gyakorlatok, úszás és természetesen kosárlabda is szerepel. A játékos keret adott. Hegedűs Rita, Zele Dorina, Sonyák Zita, Marija Boskovics, Darida Csilla, Szabó Viktória, Rubold Eszter, Kalmár Nagy Rita és Halmai  Kató gyakorol nap mint nap a kék-sárgák színeiben.

Djelmis Angéla egyelőre nem dolgozhat társaival, a rutinos irányító a minap porckorongsérv-műtéten esett át, ezért csak később kapcsolódhat be a munkába. A szolnokiak eltökélt  szándéka, hogy egy külföldi centerrel megerősítik állományukat. Elképzelhető, hogy a napokban egy idegenlégiós érkezik majd próbajátékra, ám a kosaras kiléte hétpecsétes titok. Az azonban biztos, hogy a szolnoki csapat első edzőmeccsét jövő kedden játssza Tiszakécskén, ahol a Kecskemét lesz az ellenfél.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!