Sport

2008.08.15. 19:29

Győzni utazik a Viharsarokba a Jászberény

A Jászberényi SE NB II-es labdarúgó csapata szombaton este fél hattól idegenben lép pályára bajnoki mérkőzésen.

Gelei József

Békéscsaba—Jászberény
A nyáron átalakult JSE "pontosan" kezdte az idényt, egy erős Bőcs ellen végzett döntetlenre az első fordulóban.
— Győzelmet reméltem a borsodiak ellen, de el kell ismerni, még nem állt össze a csapat, így az egy pont sem lebecsülendő - vélekedett az egy hete látottakról a berényiek szakvezetője, Földesi Károly. — Napról napra egyre jobban összecsiszolódik azonban a gárda, így nem is titkolom győzni megyünk Békéscsabára. Feltérképeztük vendéglátónkat, s úgy érzem sikerült kiszúrnunk egy-két hibapontot játékában. Óvatosnak kell azonban lennünk, hiszen egy újonc mindig veszélyes a szezon elején, ráadásul vereséggel kezdte a szezont. Két labdarúgóval bővül a keretünk, a szerb Vsikovic Despot és Peric Alexander a védelem közepén, illetve a középpályán lehet segítségünkre, ám egyelőre nincs játékengedélyük, így még nem számíthatok rájuk a Viharsarokban. Hamar letöltötte eltiltását és Hídvégi is elkezdte már az edzéseket, azaz akár pályára is léphetnek a lila-fehérek ellen.

A tervezett kezdőcsapat: Szalma — Gulyás, Lukácsi, nagy A. (Majzik), Murinai — Móczó, Hevesi-Tóth, Rebecsák, Mohácsi — Németh, Bubori.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!