Sport

2008.08.01. 14:07

Jövő héten rajt az NB II-ben

Már csak egy hét van hátra és megkezdődik a másodosztályú labdarúgó bajnokság, megyénk csapatai szombaton utolsó előkészületi meccseiket vívják.

Gelei J.

A barcikai rajt előtt ezért idegenben, a jövő szombati riválishoz hasonló játékerőt képviselő Dunaújváros otthonában teszteli nyáron átformált együttesét a Szolnoki MÁV vezetőedzője, Vígh Tibor. A Jászberényi SE-nél legalább akkora játékosmozgás volt az elmúlt hónapban, mint a Tisza-parti gárdánál, ráadásul Földesi Károly kerete még mindig nem teljes. Nem véletlen tehát, hogy ma két helyszínen, Tápiószecsőn és Jászkiséren - utóbbin minitornán vesz részt a kék-fehér legénység - is pályára küldi fiait a júliusban érkezett újdonsült szakvezető.
Míg a másodosztály mezőnye még csak a rajtra készül, élvonalbeli csapataink már a második fordulót vívják a hét végén. Sőt, a Debrecen és a Győr csütörtökön, lapzártánk után már letudta UEFA-kupa visszavágóját is. A Loki hazai pályán 1-0, a zöld-fehérek idegenben 2-1-re nyert a kazah Karagandi, illetve a grúz Zesztafoni ellen, s mindketten továbbjutottak a következő körbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!