Sport

2008.10.01. 13:18

A szolnoki Bajnokok kitettek magukért Karcagon

Karcagon rendezték meg a nyílt kyokushin karate magyar bajnokságot, melyen a szolnoki versenyzők szép eredményekkel rukkoltak ki.

SZOLJON

Az Oyama Karate Kyokushin Hungary Karate Szervezet által meghirdetett kor- és súlycsoportos viadalra az ország majd minden tájáról érkeztek versenyzők, így közel százötven fiatal mérhette össze tudását. A Szolnoki Bajnokok Sportegyesületből nyolc súlycsoportban, kilenc karatéka lépett tatamira és közülük heten felléphettek a dobogó valamelyik fokára.
Eredmények - gyermek lány: 2. Mercz Andrea. Junior nők, 60 kg: 1. Baksi Adrienn. Junior férfiak, +70 kg: 3. Papp Gergely. Felnőtt férfiak, B-kat., 80 kg: 2. Nagy László, ... 3. Péter Tamás. +80 kg: 2. Molnár László. Felnőtt férfiak, A-kat., 70 kg: 3. Úri Kovács Péter.
A Szolnoki Bajnokok Sportegyesület rövid fennállása óta már számos versenyen ért el hasonlóan kimagasló eredményt. Az edző, Lázár Tibor (3. dan) szerint mindez a sok edzésnek és a ráfordított rengeteg energiának köszönhető! A klubban külön felnőtt és gyermek csoportokban zajlanak az edzések, melyeken egyéni tervek alapján dolgozhatnak a kezdők, a magasabb övfokozattal rendelkezők és a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!