Sport

2008.10.24. 10:40

Ceglédre utazik a Szolnoki MÁV FC

Éppen ellentétes utat jár be megyénk két másodosztályú labdarúgó csapata: míg a Szolnoki MÁV FC utolsó három meccsén még gólt sem kapott, a Jászberény öt forduló óta nem nyert bajnokit.

SZOLJON

A tervezett kezdőcsapat

Rézsó - Szalai, Antal, Balogh, Kerényi - Bozori, Urbán-Szabó, Zana, Mile, Kiss K. - Kotula.

Térségi rangadóra utazik szombaton (14.30) délután a Szolnoki MÁV FC együttese Ceglédre. A kék-fehérek az edzőváltás óta - igaz, könnyebb ellenfelekkel szemben - elkapták a fonalat, három mérkőzésen hét pontot szereztek. Mindeközben kapujuk érintetlen maradt, játékosai viszont hatszor is "beköszöntek" a riválisoknak. Legutóbb többen is (Mile, Zana, Kiss K.) átlagon felüli teljsítményel rukkoltak ki a Tököl ellen. Most a szomszédvárak csatájában ezt a szép sorozatot akarják folytatni Vágó Attila tanítványai. Az idei kupasorozatban már találkozott egymással a két gárda, akkor a Tiszaligetben 3-2-re a MÁV diadalmaskodott.
Nem lesz egyszerű dolguk a Tisza-partiaknak, hiszen a ceglédi gárda várakozáson felül szerepel az idei bajnokságban. Igaz, a Pest megyeiek játéka csak azoknak meglepetés, akik nem ismerik keretét. Soós Imre edző tavalyhoz képest alaposan megváltozott legényéggel dolgozik. Középpályás sora ebben az osztályban kimondottan erősnek mondható: az ex-fradista Horváth, illetve az MTK-tól kölcsönkapott Sélei szélvészként száguldozik az oldalvonalak mellett, míg a pálya közepén a többek között Pápán élvonalban szerepelt Szabó Zoltán kezében van a karmesteri pálca.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!