Sport

2008.10.15. 13:23

Értékes helyezések a Nagy Zoltán-emlékversenyen

Nemrégiben a szolnoki Holt-Tiszán kialakított pályán rendezték a Nagy Zoltán Kajak-kenu Emlékversenyt, amelyen tizennyolc egyesületből összesen 630 versenyző állt rajthoz.

SZOLJON

A népes és színvonalas mezőny ellenére sikeresen szerepeltek a Szolnok Városi Sportiskola és a Mezőgép KKK reménységei is. A sportiskolások Chladek Vanda, Terék Vivien, Farkas Frida, Pálinkás Szilveszter, Spanyiel Fruzsina, Lángi Levente, Borbély Bence és Bordács Bianka, valamint a Sipos Tímea-Gál Fruzsina kajak-, illetve a Sávai Csaba-Békési Patrik kenupáros révén összesen húsz kategóriában gyűjtötték be az első helyet. A Mezőgép versenyzői közül Szathmáry Theodora, Kovács Dorottya, illetve a Lipták Dávid és Harangozó Gergő alkotta páros első, Lipták Edit, Szűcs Boglárka, Katrinecz Rita, Fábi Dávid, az Erdős Krisztina–Kovács Dorottya és az Aszódi Bence–Pogány Benedek páros második, a Bíró Tibor–Herczeg Gábor és a Tamási Ádám–Harangozó Gergő duó harmadik helyen végzett. A fiatalon elhunyt egykori sportiskolás edző emlékére létrehozott Nagy Zoltán-emlékkupát a 15 éves korcsoportban Litanszky Tibor (Körös Kajak SE), a 16 éveseknél Fazekas Nándor (Szarvas) vihette haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!